😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Május 24: ÉLVEZD A HATÁRTALAN BƐSÉGET!

KĂ©p: pinterest.com

  Minden, amire isteni Ă©letcĂ©lodhoz szĂŒksĂ©ged van, az folyamatosan a rendelkezĂ©sedre ĂĄll. MibƑl szeretnĂ©l többet kapni? Minden, amire csak gondolsz, azt megkapod - ennek a kulcsa abban rejlik, hogy a meditĂĄciĂłn Ă©s az imĂĄdkozĂĄson keresztĂŒl ĂĄllandĂł kapcsolatban kell ĂĄllnod a LĂ©lekkel, s ezutĂĄn az ĂștmutatĂĄs szerint kell cselekedned. Ez a szövetsĂ©gi program lehetƑvĂ© teszi, hogy ellazulj, Ă©s hogy az örömteli szolgĂĄlatra összpontosĂ­ts.
  Arra kĂ©rĂŒnk, ne aggĂłdj a földi rĂ©szletek miatt, hogy vajon hogyan lesz elegendƑ idƑd, pĂ©nzed, ötleted Ă©s Ă­gy tovĂĄbb. Ezek a szĂŒksĂ©gleteid megoldĂłdnak majd, midƑn elƑrehaladsz a dologgal. 
  Ma pihenj meg azon hitben, hogy vilĂĄgod hatĂĄrtalanul gazdag. Minden lĂ©tezƑ dolog mindörökre szĂŒletendƑben van, gyarapodik Ă©s megĂșjul. Az univerzum szĂŒntelenĂŒl ad neked Ă©s mindazoknak, akik szövetkeznek a mennyei ĂĄramlatal.


Gondolat a mai napra:

  A LĂ©lekre tĂĄmaszkodom teljes mĂ©rtĂ©kben, hogy kielĂ©gĂ­tse minden szĂŒksĂ©gletemet. HalogatĂĄs Ă©s kĂ©slekedĂ©s nĂ©lkĂŒl aszerint cselekszem, amilyen ĂștmutatĂĄsban rĂ©szesĂŒlök. Az isteni kommunikĂĄciĂł tiszta csatornĂĄja vagyok.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések