ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°jus 25: TARTSD TISZTELETBEN AZ √ČRZ√ČKENYS√ČGEDET!

Kép: pinterest.com

Az √©rz√©kenys√©ged egy kincs, amely lehetŇĎv√© teszi, hogy meghalld isteni √ļtmutat√°sodat, meg√©rezd a t√∂bbi ember, valamint a saj√°t √©rz√©seidet, hogy meg√©rtŇĎ l√©gy, √©s tiszteld a term√©szetet. Becs√ľld meg ezt az oldalad, kedves Egyetlen√ľnk.
  Tiszteld meg gyeng√©ds√©gedet azzal, hogy a mai napon elker√ľl√∂d a k√≠m√©letlen energi√°kat. Mi, angyalok, megv√©d√ľnk t√©ged, √©s seg√≠t√ľnk kit√©rned a negat√≠v helyzetek √©s kapcsolatok elŇĎl. Ir√°ny√≠tani fogjuk az ev√©ssel √©s iv√°ssal kapcsolatos v√°laszt√°saidat, hogy az √©trended ilyen m√≥don az √©rz√©kenys√©gedet is t√°pl√°lni tudja.
  Ha azzal a tisztelettel √©s gondoskod√°ssal b√°nsz magaddal, amit meg√©rdemelsz, √∂nbecs√ľl√©sed √©s szereteted automatikusan n√∂vekedni fog. B√≠zz benne, hogy √°ld√°s mindaz, amit √©rzel, √©s l√©gy h√°l√°s √©rz√©kenys√©ged kincs√©√©rt.


Gondolat a mai napra:

  Biztons√°gos a sz√°momra √©rz√©kenynek lenni, √©s ez a jellemvon√°s egy √°ld√°s. Tiszteletben tartom az √©rz√©seimet, gyeng√©d, szeretettel teli gondoskod√°ssal b√°nok √∂nmagammal.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések