😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Május 28: Add fel gondjaidat!
Gondjaid tĂșl nehĂ©z terhek ahhoz, hogy egyedĂŒl cipeld Ƒket. KĂ©pzelj el egy elƑtted elterĂŒlƑ hatalmas, fehĂ©r selyemlepedƑt, Ă©s helyezd rĂĄ az összes aggodalmadat. Ezek utĂĄn csavard fel a lepedƑt, Ă©s nyĂșjtsd ĂĄt nekĂŒnk. Ha befejezted, figyeld meg, milyen könnyedsĂ©get Ă©rzel.
Mi elvisszĂŒk gondjaidat a mennyek felĂ©. MidƑn egy magasabb szintre Ă©rnek, kilĂĄtĂĄsaid is magasztossĂĄ vĂĄlnak majd. Ez az Ășj perspektĂ­va segĂ­t majd tisztĂĄbban Ă©s kreatĂ­vabban lĂĄtni, megengedvĂ©n, hogy bevonzhasd Ă©s kinyilvĂĄnĂ­thasd mindazt a jĂłt, amire csak vĂĄgysz.
A gondolataidat elhomĂĄlyosĂ­tĂł gondokkal Ă©s terhekkel valĂł hadakozĂĄs helyett add ĂĄt inkĂĄbb nekĂŒnk Ƒket. PrecĂ­zen melletted dolgozĂł, egysĂ©ges csapatkĂ©nt sosem ĂĄssuk alĂĄ szabad akaratodat, de lehetƑvĂ© tehetjĂŒk, hogy legmagasztosabb eszmĂ©nyeid Ă©rvĂ©nyesĂŒljenek.
Legyen hĂĄt ez az utolsĂł napod, amely sorĂĄn feleslegesen Ă©s fĂ©l kĂ©zzel cipeled terheidet. Engedd meg, hogy levegyĂŒnk a vĂĄlladrĂłl, Ă©s hogy felemeljĂŒk elmĂ©det Ă©s szĂ­vedet a fĂ©nybe.


Gondolat a mai napra

Feladom aggodalmaimat azzal, hogy eldöntöm, hogy a harmĂłnia a szeretetbƑl, s nem pedig az aggĂłdĂĄsbĂłl fakad. Gondtalan Ă©s könnyƱszĂ­vƱ vagyok, mikĂ©nt levetem rĂ©gĂłta cipelt terheimet. Most megengedem Istennek Ă©s az angyaloknak, hogy gyengĂ©den Ă©s szeretettel leemeljĂ©k rĂłlam minden gondomat. Kiteljesedettnek Ă©s bĂ©kĂ©snek Ă©rzem magam.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések