ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°jus 4: BECS√úLD √ĖNMAGAD!

Kép: pinterest.com

A mennyei teremtm√©nyek koron√°j√°nak egyik szikr√°z√≥ √©kszere vagy, f√©nyed pedig sug√°rz√≥an ragyog k√∂z√∂tt√ľnk. Mi, angyalok, csod√°lattal, tisztelettel √©s hatalmas szeretettel ŇĎrk√∂d√ľnk feletted - term√©szetes a sz√°munkra, hogy a legjobbat k√≠v√°njuk neked.
N√©ha megfigyelj√ľk, amint kompromitt√°l√≥ d√∂nt√©seket hozol magadnak, azt gondolv√°n, hogy nem √©rdemelsz jobbat. Att√≥l f√©lsz, hogyha befogadod a j√≥t, azt valaki m√°st√≥l vagy ak√°r √∂nmagadt√≥l veszed el.
Kedves√ľnk, higgy nek√ľnk, amikor azt mondjuk, hogyha √∂nmagadnak adsz, azzal adsz m√°soknak is. Te √©s az eg√©sz emberi faj egy lelken, egy l√©legzeten √©s egy igazs√°gon osztoztok. Lehetetlen k√ľl√∂nv√°lasztani azt, amit √∂nmagad√©rt teszel, √©s azt, amit m√°sok√©rt - ez olyan, mintha egy f√°nak csak bizonyos leveleit pr√≥b√°ln√°nk nevelgetni √©s t√°pl√°lni! Ez term√©szetesen lehetetlen, de √©ppen ezt pr√≥b√°lod megtenni, amikor megk√≠s√©rled h√°tt√©rbe helyezni magadat.
T√°pl√°ld √∂nmagad, a csal√°dodat, a bar√°taidat az eg√©sz n√©pess√©g ir√°nti gondoskod√°s egy form√°jak√©nt. √Črt√©keld nagyra √∂nmagad, s √°ltala szeress gyeng√©den mindenkit a F√∂ld√∂n; tiszteld √∂nmagad, hogy ez √°ltal mindenki m√°snak is megadd a neki j√°r√≥ tiszteletet.
Min√©l t√∂bbet adsz magadnak, ann√°l nagyobb szeretetet √©rzel - √©s ez az √©rz√©s a kulcs, mely a boldogs√°ghoz √©s b√©k√©hez vezet. Ez nem azt jelenti, hogy azt gondolod, jobb vagyok a t√∂bbiekn√©l, ellenkezŇĎleg, azt jelenti, szeretem azt, amit √∂nmagamban √©s a t√∂bbiekben l√°tok. Az √∂nmagaddal szembeni t√∂rŇĎd√©sed kiterjeszti a teremt√©s √∂r√∂mteli szikr√°j√°t mindannyiunk elŇĎny√©re.


Gondolat a mai napra

Nagyra √©rt√©kelem √∂nmagam, hiszen tudom, hogy Isten t√∂k√©letesnek teremtett k√≠v√ľl s bel√ľl. Min√©l ink√°bb felismerem igazi isteni t√∂k√©letess√©gemet, ann√°l jobban tudok szeretni - √©s cser√©be ann√°l jobban d√©delgethetem s gy√≥gy√≠thatom a t√∂bbieket.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések