ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°jus 6: ADJ MAGADNAK ENGED√ČLYT!

Kép: pinterest.com

Gyerekk√©nt arra v√°rt√°l, hogy a felnŇĎttek utat mutassanak neked, √©s enged√©lyt adjanak arra, hogy megtegy√©l egyes dolgokat, ezzel elismerve autorit√°sukat. Ez a szok√°sod eg√©szen felnŇĎttkorodig megmaradt - m√©g mindig arra v√°rsz, hogy m√°s adjon enged√©lyt.
Ma nyerd vissza a teljes ir√°ny√≠t√°st idŇĎbeoszt√°sod, tev√©kenys√©geid √©s az √©leted f√∂l√∂tt. Imm√°ron te vagy saj√°t magad hatalmi figur√°ja, √©s megadhatod magadnak az enged√©lyt arra, hogy k√∂vesd az √°lmaidat √©s a belsŇĎ √ļtmutat√°sodat.
Mire szeretn√©l enged√©lyt kapni? Tudd, hogy a kezedben van a hatalom, hogy k√∂vesd isteni √ļtmutat√°sodat an√©lk√ľl, hogy m√°sok beleegyez√©s√©t kelljen k√©rned. Olyan d√∂nt√©seket hozhatsz meg az √©letedben, melyek n√∂velik eg√©szs√©gedet, boldogs√°godat √©s b√©kess√©gedet.
Mi, angyalok, seg√≠t√ľnk ebben a folyamatban, amennyiben hozz√°nk fordulsz. N√∂velj√ľk a v√°ltoz√°sokhoz sz√ľks√©ges b√°tors√°godat √©s erŇĎdet, √°m a dolog v√©g√©rv√©nyesen rajtad m√ļlik. K√©pes vagy r√°!


Gondolat a mai napra

Enged√©lyt adok √∂nmagamnak, hogy √°tvegyem az √©letem felett az ir√°ny√≠t√°st, √©s hogy megl√©pjem azokat a v√°ltoztat√°sokat, melyek √∂r√∂m√∂t hoznak a sz√≠vembe. √Ėnmagam saj√°t hatalmi tekint√©lye vagyok, √©s jogomban √°ll k√∂vetni belsŇĎ isteni √ļtmutat√°somat.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések