2017. május 5., péntek

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Május 6: ADJ MAGADNAK ENGEDÉLYT!


Gyerekként arra vártál, hogy a felnőttek utat mutassanak neked, és engedélyt adjanak arra, hogy megtegyél egyes dolgokat, ezzel elismerve autoritásukat. Ez a szokásod egészen felnőttkorodig megmaradt - még mindig arra vársz, hogy más adjon engedélyt.
Ma nyerd vissza a teljes irányítást időbeosztásod, tevékenységeid és az életed fölött. Immáron te vagy saját magad hatalmi figurája, és megadhatod magadnak az engedélyt arra, hogy kövesd az álmaidat és a belső útmutatásodat.
Mire szeretnél engedélyt kapni? Tudd, hogy a kezedben van a hatalom, hogy kövesd isteni útmutatásodat anélkül, hogy mások beleegyezését kelljen kérned. Olyan döntéseket hozhatsz meg az életedben, melyek növelik egészségedet, boldogságodat és békességedet.
Mi, angyalok, segítünk ebben a folyamatban, amennyiben hozzánk fordulsz. Növeljük a változásokhoz szükséges bátorságodat és erődet, ám a dolog végérvényesen rajtad múlik. Képes vagy rá!


Gondolat a mai napra

Engedélyt adok önmagamnak, hogy átvegyem az életem felett az irányítást, és hogy meglépjem azokat a változtatásokat, melyek örömöt hoznak a szívembe. Önmagam saját hatalmi tekintélye vagyok, és jogomban áll követni belső isteni útmutatásomat.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése