ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°jus 8: VEDD LAZ√ĀN!

K√©p: pinterest.com 

N√©ha k√ľzdesz √©s erŇĎlk√∂dsz, mert olyan sokat akarsz el√©rni, hogy akaratlanul is leblokkolod magad. Ez fŇĎk√©nt akkor van √≠gy, amikor annyira k√©ts√©gbeesetten akarsz valamit, hogy √ļjra meg √ļjra nekiveselkedsz, hogy azt val√≥ra v√°ltsd.
Az univerzum reag√°l a k√ľzdelem energi√°j√°ba beleiv√≥dott f√©lelemre. Ez a felsz√≠n alatt megb√ļv√≥ szorong√°sod - miszerint az, amire v√°gysz, tal√°n nem is √∂lt testet - a korl√°tok, a k√©sleltet√©s √©s az el√©gtelen manifeszt√°ci√≥n kereszt√ľl t√ľkr√∂zŇĎdik vissza.
Ez√©rt van az, hogy a megad√°s azonnali eredm√©nyt hoz. Amikor eljuttatod √≥hajodat az univerzumnak, elengeded azokat a f√©lelmeket is, amelyek kor√°bban leblokkoltak. Az elenged√©s egy olyan kijelent√©s, amely √≠gy sz√≥l: "Tudom, hogy v√°gyam a lehetŇĎ legjobb m√≥don nyilv√°nul meg, m√©g akkor is, ha nem vagyok teljesen biztos ennek m√≥dj√°ban." Ez a bizonyoss√°g hasonl√≠t ahhoz, mint amikor kinyitod a bej√°rati ajt√≥t, √©s √ľdv√∂zl√∂d v√°gyadat az otthonodban.
A mai napon vedd laz√°ra, √©s engedd meg az univerzumnak, hogy elv√©gezze az √°lmaid megteremt√©s√©vel j√°r√≥ munk√°t. A te munk√°d befejezŇĎd√∂tt azzal, hogy k√≠v√°nt√°l valamit, √≠gy h√°t add √°t azt Istennek, √©s √©lvezd ki azokat a kreat√≠v utakat, amiken kereszt√ľl im√°id megv√°laszoltatnak.


Gondolat a mai napra

Laz√≠tok, √©s feladom √∂sszes v√°gyamat Istennek. A mennyek v√©gtelen b√∂lcsess√©ge √©s szeretete mindig pontosan a legjobb m√≥don el√©g√≠ti ki sz√ľks√©gleteimet. K√∂nnyed√©n l√©legzek, √©s sz√©tt√°rom karjaimat a teljes hittel val√≥ befogad√°sra.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések