ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - M√°jus 9: HOZZ L√ČTRE EGY √ĀLOMT√ĀBL√ĀT!

Kép: pinterest.com

Az √°lomt√°bla egy olyan csod√°latos eszk√∂z, ami k√©pes vizu√°lisan megjelen√≠teni c√©ljaidat, im√°idat √©s v√°gyaidat. Az alapja egy szil√°rd pap√≠r- vagy faszerkezet, amire fot√≥kat, rajzokat, szavakat, √©s m√°s olyan k√©peket ragaszthatsz, amik v√°gyaidat jelk√©pezik. Lapozgass v√©gig n√©h√°ny magazint, hogy r√°lelj ezekre, √©s √©lvezd a felhelyez√©s√ľk folyamat√°t.
Miut√°n k√©sz van a t√°bl√°d, akaszd ki egy szembetŇĪnŇĎ helyre, hogy mindennap r√°tudj n√©zni. Minden alkalommal, hogy elm√©sz mellette, √°llj meg, √©s k√©pzeld magad el√© v√°gyaidat, mintha m√°r testet is √∂lt√∂ttek volna. L√©gy h√°l√°s, √©s mondj k√∂sz√∂netet az univerzumnak, hogy val√≥ra v√°ltotta az √°lmodat.
Add √°t a mennyeknek az √∂sszes aggodalmadat √©s gy√∂trŇĎd√©sedet azzal kapcsolatban, hogy ez a v√°gyad mik√©nt fog materializ√°l√≥dni. Teljes figyelmedet szenteld az ir√°nt √©rzett h√°l√°dnak, hogy √≥hajod imm√°ron val√≥ra v√°lt, ezek ut√°n pedig fogadd azt t√°rt karokkal, amint bel√©p az √©letedbe.


Gondolat a mai napra

L√©trehozok egy √°lomt√°bl√°t, koll√°zst k√©sz√≠tek; v√°gyaim egym√°s mell√© ragasztom, √©s l√°tom, ahogyan t√∂k√©letesen illenek egym√°shoz. Ezennel v√°gyaimat val√≥s√°gk√©nt l√°tom magam elŇĎtt. K√∂sz√∂net Istennek √©s az angyaloknak, hogy___________.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések