😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - JĂșnius 2: TUDD, HOGY MI TÖKÉLETESEN MEGÉRTÜNK TÉGED!


ElkĂ©pzelhetƑ, hogy nĂ©ha Ășgy Ă©rzed, az Ă©letedben szereplƑ emberek fĂ©lreĂ©rtenek. AkĂĄr azon is eltƱnƑdhetsz, vajon megĂ©rted-e sajĂĄt magad!
  Mi, az angyalok megĂ©rtĂŒnk tĂ©ged. IsmerjĂŒk legmĂ©lyebb Ă©rzĂ©seidet Ă©s gondolataidat, Ă©s tiszteljĂŒk mindazt, amin Ă©pp most keresztĂŒlmĂ©sz. Melletted ĂĄllunk tĂĄmogatĂĄsunkkal, kĂ©szen ĂĄllunk segĂ­tƑ kezet nyĂșjtani neked akkor, amikor csak megkĂ©rsz rĂĄ bennĂŒnket. Tudd, hogy gyengĂ©den szeretjĂŒk minden porcikĂĄdat, a legsötĂ©tebb ĂĄrnyĂ©kodtĂłl a legragyogĂłbb fĂ©nyedig, mert a mi nĂ©zƑpontunkbĂłl teljes mĂ©rtĂ©kben szeretetre mĂ©ltĂł vagy.
  BeszĂ©lj hozzĂĄnk, amikor csak Ășgy Ă©rzed, fĂ©lreĂ©rtelmeznek. Öntsd ki nekĂŒnk a szĂ­vedet, amilyen formĂĄban csak szeretnĂ©d; Ă©s tudd, hogy mi mindig meghallgatunk, tĂĄmogatunk Ă©s megĂ©rtĂŒnk.


Gondolat a mai napra:

  Nem feledem, hogy angyalaim megĂ©rtenek engem. SegĂ­tenek megtalĂĄlnom azt a kiutat, amely a sötĂ©t pillanataimbĂłl egyenesen azon tudat fĂ©nye felĂ© vezet, hogy aki vagyok, az nagyszerƱ. Angyalaimnak bĂĄrmit elmondhatok.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések