2017. június 5., hétfő

😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - Június 6: FIGYELJ FEL A TERMÉSZET HANGJAIRA!


A külvilág ritmikus hangjai segítenek szinkronban maradnod az univerzum szívverésével,  felpörgetvén azon képességedet, hogy jó időben légy jó helyen. Mi, az angyalok felsoroljuk a természet azon segítségnyújtásait, melyek révén rá tudsz kapcsolódni a muzsikájára.
  Figyelj fel ma a körülötted hallható zajokra: a levelek zörrenésére a szélben, a madarak csiripelésére, az esőre, az ég dörgésére vagy az óceán hullámaira. Érezd, ahogyan a légzésed és a pulzusod egy ritmusra dobban ezekkel a hangokkal. Ebben a feladatban az is segíthet, ha olyan felvételeket hallgatsz, amelyen természeti hangok vannak.
  Miután te is a Föld része vagy, teljesen természetes, hogy a tested átvegye Természetanya szimfóniájának csodálatos ritmusát.


Gondolat a mai napra:

  Észreveszem a természet világának hangját, ráhangolódom a madarak, a fák, az állatok és a szél gyönyörűséges ritmusaira. Lelkem mélyén hallgatom Természetanya muzsikáját. Megengedem saját ritmusomnak, hogy szinkronba kerüljön az univerzum ritmusával, ami a tökéletes ütemet szolgálja.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése