😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - JĂșlius 3: JELENTSD KI, HOGY TELJESEN SZERETETRE MÉLTÓ VAGY!


Teljes mĂ©rtĂ©kben szerethetƑ vagy Ășgy, amilyen ebben a pillanatban vagy. A sajĂĄt magadrĂłl kialakĂ­tott vĂ©lemĂ©nyed, vagy az, ahogyan a többiek vĂ©lekednek felƑled, teljesen eltörpĂŒl a amellett a tĂ©ny mellett, hogy Isten tökĂ©letes gyermeke vagy. Az Ă©gvilĂĄgon semmi sem mehet tönkre benned, Ă©s semmi sem lehet rossz. A mennyek teremtmĂ©nye voltĂĄl mindig - Ă©s az is leszel mindörökkĂ©. 
  Ne engedd, hogy az ego ĂĄltal keltett illĂșziĂłk becsapjanak. FelsƑbb Ă©ned (Ă©s mindenki mĂĄsĂ© is) örökkĂ©valĂł kapcsolatban ĂĄll Istennel, ennĂ©l fogva Ƒ mindig szeret tĂ©ged, a legjobbat akarja a szĂĄmodra, Ă©s lĂĄtja a benned rejlƑ jĂłsĂĄgot.
  Tudd, hogy megĂ©rdemled, hogy tökĂ©letesen szeressenek. Nem kell kivĂ­vnod Isten ragaszkodĂĄsĂĄt. .. ez mĂĄr a teremtĂ©sed elƑtt rĂĄd lett ruhĂĄzva, Ă©s örökkön örökkĂ© a tiĂ©d marad, bĂĄrmi törtĂ©njĂ©k is.


Gondolat a mai napra:

  Teljes mĂ©rtĂ©kben szeretetre mĂ©ltĂł vagyok mindazĂ©rt, amilyen Ă©ppen most vagyok. MegĂ©rdemlem, hogy gondoskodjanak rĂłlam, Ă©s megengedem magamnak, hogy ezt ĂĄtĂ©rezzem. Nagy becsben tartott lĂ©ny vagyok.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések