😇 ANGYALI ÚTMUTATÁS - JĂșlius 6: BOCSÁSS MEG MAGADNAK!


TökĂ©letesnek hozott lĂ©tre az Egyetlen TeremtƑ, Ă©s ezt a mennyei kĂ©zimunkĂĄt sosem semmisĂ­theted meg. VĂ©gĂ©rvĂ©nyesen semmit sem kell megbocsĂĄtanod, hiszen sosem nullĂĄzhatod le a TeremtƑ tökĂ©letessĂ©gre valĂł törekvĂ©sĂ©t.
  Minden sajnĂĄlatod abbĂłl az ĂĄlmodbĂłl fakad, hogy bĂĄrmivĂ© vĂĄlhatsz, kivĂ©ve azzĂĄ a tiszta szĂ­vvel szeretƑ lĂ©nnyĂ©, akit az isteni termĂ©szet teremtett. Ha megbocsĂĄtasz önmagadnak azĂ©rt, amit Ășgy vĂ©lsz, rosszul tettĂ©l, azzal az önmagadrĂłl alkotott kĂ©pedet hozzĂĄigazĂ­tod ahhoz a kĂ©phez, amilyennek Isten lĂĄt tĂ©ged. Ekkor megĂ©rtheted, hogy a mennyorszĂĄg miĂ©rt szeret ily nagyon tĂ©ged: csak jĂłsĂĄg lĂ©tezik benned.
  Ma lĂ©gy hajlandĂł kicserĂ©lni a rĂ©gi vĂ©tkessĂ©get Ă©s sajnĂĄlkozĂĄst az isteni szeretet megismerĂ©sĂ©vel. Ez az Ășt vezet az igaz Ă©s tartĂłs bĂ©kĂ©hez.


Gondolat a mai napra:

  HajlandĂł vagyok megbocsĂĄtani magamnak, Ă©s elengedni minden olyan terhet, ami lefelĂ© hĂșz. BelĂ©legzem Isten szeretetĂ©t; Ă©s kifĂșjom magambĂłl a fĂĄradt, rĂ©gi Ă©rzĂ©seimet. Tudom, hogy meggyĂłgyultam Ă©s teljes vagyok.

Doreen Virtue
AktuĂĄlis oldĂĄsok Ă©s tanfolyamok programja az alĂĄbbi linken megtekinthetƑ: 

Megjegyzések