ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - J√ļlius 8: KAPCSOLD √ĀT MAGAD!


Ha √ļgy tal√°lod, hogy az energi√°d vagy a hangulatod a mai napon alacsony, eml√©kezz arra, hogy mindig √°tkapcsolhatsz egy emelkedettebb szintre. Hatalmad az akaratodban rejlik, amihez seg√≠ts√©g√ľnk √©s t√°mogat√°sunk is hozz√°j√°rul. 
  Amikor stresszes vagy, aur√°d megfesz√ľl √©s √∂sszezsugorodik, ami tov√°bb gerjeszti √©rzelmeid √©s vitalit√°sod hirtelen zuhan√°s√°t. H√≠vj benn√ľnket, angyalaidat seg√≠ts√©g√ľl aur√°d ellaz√≠t√°s√°hoz, hogy √≠gy k√©pes legyen m√©g t√°volabbra terjeszkedni, √©s hogy felpump√°lja boldogs√°g√©rzetedet √©s energi√°dat.
  Amikor √°t szeretn√©d alak√≠tani magadat, egyszerŇĪen csak √°llj meg, √©s d√∂ntsd el, hogy kellemesebb hangulatot szeretn√©l, vagy t√∂bb energi√°t - ez a d√∂nt√©s a kiindul√≥pont. Ezut√°n, mik√∂zben m√©lyen bel√©legzel, sz√≠vj magadba annyit, amennyi csak j√≥lesik.


Gondolat a mai napra:

  √Ātveszem az ir√°ny√≠t√°st a hangulatom √©s az √©rz√©seim felett. √ögy d√∂nt√∂ttem, hogy ma nagyszerŇĪen fogom √©rezni magam. K√∂sz√∂net nektek, angyalok, hogy seg√≠tettetek, hogy energi√°m √©s hangulatom emelkedett √©s √©p legyen.

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 

Megjegyzések