7 lépés, amivel bevonzd azt az embert, aki csodálattal tekint majd rád!



Ha éppen te vagy ez a személy, akiért a környezetében lévők egyenesen rajonganak, akkor ideje ezt a hasznodra fordítsd! A következő 7 módszer abban lesz segítségedre, hogy hogyan tudod még közelebb vonzani magadhoz azokat, akik rajonganak érted:


1. Légy önmagad!
Nincs is annál vonzóbb, mint, amikor valaki bátran önmaga tud lenni, semmiféle színjáték, vagy álarc nélkül. Azok az emberek, akik rajonganak érted, azok azért teszik, mert tetszik az, amilyen vagy és amit képviselsz.


2. Légy őszinte!
Még a legkényelmetlenebb őszinteség is magabiztosságot sugall, és a magabiztosság vonzó. Akik pedig képtelenek megemészteni a kendőzetlen őszinteségedet, azok csak felszínesen ismernek.


3. Legyen jó humorérzéked!
Az élet néha a feje tetejére állhat, de ha te képes vagy oldani ezeket a feszült helyzeteket a humoroddal, akkor sokakban kiválthatod a szimpátiát. Főleg a nőknél figyelhető meg, hogy minden potenciális partner jelöltnél fontosnak tartják a humorérzéket.


4. Légy önzetlen!
Önzetlennek lenni egy önző világban igazi bátorság és kihívás is egyben. Az önzetlenség mindig is a pozitív emberi tulajdonságok közé sorolható, vegyük csak a világ nagy tanítóit például: Jézus, Buddha, Teréz Anya, Nelson Mandela, Martin Luther King – mind-mind a nagy lelkükről voltak híresek.


5. Légy nyitott mindenre!
Légy tisztában a világ dolgaival, igaz kissé erőfeszítést igényel képbe kerülni mindazzal, ami a világot foglalkoztatja, de megéri. Ne ítélkezz túl elhamarkodottan, és ne zárkózz el az új dolgoktól. Ha nyitott szemmel jársz a világban az embertársaid világszemléletét is képes leszel új dolgokkal megtölteni.


6. Légy segítőkész!
A világ igenis éhezik a segítségre! Vegyük csak a szegénységet vagy az éhezést például, hiszen ezek világszintű problémák. Ha van lehetőséged és megengedheted magadnak, akkor segíts jobbá tenni a Földet! Nem csak pénzbeli adományokról van szó, hanem a kétkezű segítségről is. Ha a környezeted azt látja, hogy másokkal is törődsz példaképpé válhatsz a szemükben.


7. Légy alázatos!
Mivel manapság mindenki törtetés és kemény temperamentum révén szeretne előrébb jutni, ezért kihalófélben van az alázatosság. És éppen ezért olyan vonzó tulajdonság, mert egyre ritkább. Tedd a dolgod, de sose kérkedj, és meglátod, sokkal jobban fogsz haladni.





Megjegyzések