Év végi feladatok


A 2017-es év számtalan fordulatott hozott mindannyiunk számára. Ennek célja leginkább az, hogy felfedezzük saját határainkat, tisztába kerüljünk azzal, hol vannak elakadásaink, hol tudnak kizökkenteni bennünket, és mely sebek várnak gyógyításra lelkünkben. 

Mindannyian látjuk, hogy 2017 valóban az újrakezdések éve. Mára már tudnunk kell, hogy minden változás a javunkat szolgálja. Akkor is, ha még nem látod meg benne a jót. Az Univerzum az egyensúlyra törekszik, így bízz abban, hogy körülőtted minden a kiegyenlítés felé halad. 

Ha valakivel eltávolodtatok egymástól, az szinte biztos, hogy nem tudja megadni azt, amire a lelked vágyik. Mindennek oka van, ezt ne feledd! Ha megtanulod becsülni az érzéseid, ha többé nem alázkodsz meg és egyenrangú partnernek tekinted magad,  akkor a másik ember ezt sugározza vissza feléd: tisztelni és becsülni fog. 
Sokszor az élet azért válassza szét a párokat, hogy meggyógyítsák saját sebesült lelküket, és a kapcsolatot egy magasabb szintre emelve együtt folytassák a megkezdett utat. Hiszen amíg sebzett a lelketek, addig bántjátok egymást. 

Fogadd el a helyzetet, bármi is vesz körül. Fogadd be az új lehetőségeket, és ne félj elengedni a régit. Helyet kell biztosítani az újnak minden területen. És tanuld meg végre, hogy az életben az egyetlen biztos dolog a változás maga! Ha együtt haladsz az áramlással, és nem makacsul ellenállsz, akkor felfedezed, mekkora csodák várnak Rád! 

Az év hátralevő részét fordítsd arra, hogy meghatározd magadban, milyen újdonságokat szeretnél beengedni az életedbe. 

Légy tisztában azzal, milyen változásokra van szükséged, hogy azzá válj, aki mindig szerettél volna lenni. Szeretnél belefogni egy új vállalkozásba? Itt az ideje bátornak lenni! Senki másra ne hallgass, mint szíved szavára! Bízz magadban végre!

Magányos vagy, és társra vágysz? Tisztában vagy vele, mi az, ami boldoggá tenne? Ha tudod végre kimondani, könnyebben segítenek Neked az égi segítőid. Fogalmazd meg, mitől szárnyal a lelked. 

Ne félj a költözéstől, a munkahelyváltástól, egy új karrier beindításától. A bátorság mindig kifizetődő. Arra bíztatlak, merj hinni a megérzéseidnek! Tudd, hogy bármiből képes vagy kigyógyítani magad. Bármilyen helyzet megoldható, ha követed szíved szavát! Arra kérlek idén még egyszer utoljára, változtass!! Változtass azon, ami nem okoz örömöt az életedben. Változtass azon, ami lehúz, ami visszatart! Változtass azon, ami a mélybe taszít és elhiteti Veled, hogy nem vagy elég jó. Változtass mindenen, ami nem engedi, hogy ÖNMAGAD légy!

Ha befogadod a változást végre, nagy reményekkel vágsz majd neki 2018-nak, ami a stabilitások megteremtésének éve lesz! Van még néhány heted, hogy eldöntsd/ráérezz, mit akarsz valójában!

Jó változást kívánok Nektek!

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Megjegyzések