Lelked ébredése


Azt hiszem, nincs a jelen időnél tökéletesebb alkalom a megnyílásra. Méghozzá azért, mert a felgyorsult energiák hatására, azonnali eredmények születhetnek.  Ideje lezárni a mérgező helyzeteket, és megengedni magadnak azon dolgokat, melyek boldoggá tesznek. De vajon tisztában vagy-e azzal, mi okoz Neked örömet? Mi az, amitől szárnyal a lelked? 

Nagyon fontos, hogy az ember tisztában legyen önmagával… Lehet, hogy gyermekkorodban Neked is rosszul mérték fel az igényeid, és még most sem tudod, mitől lehetsz boldog. Amikor sírtál, megetettek… Pedig csak egy ölelésre vágytál… szeretetre… 

Elégedetlen vagy, és hangoztatod, hogy égi segítőid nem állnak melléd… Rajtad nem segít senki. De honnan tudnák, mitől vagy boldog, amikor még Te magad sem tudod? A segítők akkor tudnak előre húzni, ha Te tudod, merre tartasz. Ezt senki nem mondja meg helyetted… Senki más nem tudhatja. 

Itt az idő, hogy kipróbálj olyan dolgokat, amikre mindig is vágytál. Tedd meg, amit eddig nem mertél. Énekelj, táncolj, rajzolj, sétálj nagyokat… Menj arra, amerre a szíved húz. Ha nem lépsz, mindig egyhelyben maradsz. Ha nem prónálod ki, nem tudod meg sosem, Hozzád tartozik-e az adott dolog. Nem tudod meg, emeli-e a rezgéseid, boldogság érzéseket ébreszt-e Benned… 

Légy tisztában azzal, mire vágysz, majd kérd határozottan a segítséget. Így köszöntenek majd be a csodák az életedbe. 

Így új életre kelnek az emberi kapcsolatok és a helyzetek. 

Mondhatnánk azt is, hogy életedben egy új szakasz kezdődik. A változás iránya attól függ, eddig merre haladtál, és most milyen változások mellett döntesz. Egy gyors, beteljesülésekkel teli időszakban lehet része annak, aki a fejlődést választja, és tudatosan, napi szinten dolgozik magán. 

Azt nem mondom, hogy könnyű. De azt tudom, hogy minden helyzet magába foglalja a gyors megoldásokat, így most sokkal nagyobb sebességgel fejlődhetsz. Lehetne ennek az időszaknak a jelszava: "Aki keres, az talál" vagy "Aki zörget, annak ajtót nyitnak". 

Most különösen igaz, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Aki megoldást akar, megkapja. 

Ha beleragadsz a régi mintáidba, melyeknek eddig is rabja voltál, azt jelenti, feladtad a boldogság keresését. Hidd el, az élet precízen mutatja, hol tartasz önmagad elfogadásával, szeretetével. Az egész életed ezen múlik. Nem azért jöttél a Földre, hogy másokat szolgálj, hanem azért, hogy önmagad tedd boldoggá. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha nem másokért élsz, hanem megkeresed azokat az embereket, akik elősegítik a fejlődésed. Nem visszahúznak maguk mellé, hanem inspirálnak a haladásra. A küldetésed az, hogy bábból pillangóvá válj! Ne mástól várd a megváltást, csak döntsd el, hogy szárnyalni fogsz. Légy bátor! Itt az idő! Szabadítsd fel magad!

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/

Megjegyzések