NAPI ANGYALI ÚTMUTATÁS - OKTÓBER 19: KEZDD ÚJRA AZ ÚJHOLD EREJÉVEL


Az angyalok arra bíztatnak, hogy kihasználva az újhold erejét, hozd meg azt a visszavonhatatlan döntést, amit oly régóta halogatsz. Melletted állnak, támogatnak Téged, erőt öntenek a szívedbe. Tudják, hogy nem könnyű Neked. Tisztában vannak vele, milyen nehéz időszak van mögötted. 

Az újholdkor hozott döntések mindig erősebbek, és nagyobb az esély a megvalósulásukra. Kiáltsd ki az Univerzumba, amire vágysz, s ez hamar beindítja az energiákat! 

Ne feledd, a Földre élni jöttél, nem szenvedni. Nem azért vagy itt, hogy másokat szolgálj, vagy boldoggá tégy. Te csupán a saját életedért felelsz. 

Vajon, ha megkérdezik Tőled, mi az, amit nap mint nap teszel magadért, mi lenne a válasz? 
Vajon hogyan várhatod, hogy más boldoggá tegyen, amikor nem vagy tisztában saját igényeiddel? Amikor nem vagy elég fontos önmagad számára? 

Ma tégy valamit magadért, és tudatosítsd, hogy megérdemelsz mindent, amire valaha vágytál! Hagyd ott végre a kalitkát, és Tiéd az egész égbolt!

Ha végre kilépsz a komfortzónából, legyőzöd önmagad, észre fogod venni, hogy sokkal könnyebben boldogulsz, mint azt valaha is hitted volna! 

Higgy magadban úgy, ahogy én hiszek Benned, és semmi nem lesz elérhetetlen Számodra!

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Megjegyzések