NAPI ANGYALI ÚTMUTATÁS - OKTÓBER 28: SZÁRNYALÁS


"Most ne tétovázz! Itt az idő, készen állsz a magasba emelkedni!"

Talán megijeszt a változás kilátása és a gondolat, hogy ez mennyi vesződséggel járhat, mégis készen állsz az elrugaszkodásra. Üdvözöld az új lehetőségeket, és tudd, hogy nyugodtan követheted a szívedet és az álmaidat. A szeretetet, a szolgálatot és a szellemiséget tartsd szem előtt, és kerüld el a kétkedő és szkeptikus embereket. Ne feledd, azzal ösztökélsz másokat, ha elmondod, hogyan változtattad a gondjaidat győzelemmé.”
Ariel minden teremtett lényt szeret, és boldogan segít mindenkin. A kinyilvánítás mestere, és főleg azokat az embereket támogatja, akik tanítók, gyógyítók vagy másképpen szolgálnak. A környezetvédelem különösen közel áll hozzá, és szorosan együttműködik a természet angyalaival az állatok, főleg a víz közelében élő madarak és halak óvásában és gyógyításában. Többek között úgy lehet Ariellel együtt dolgozni, hogy környezetvédelmi munkában veszünk részt, például fölszedjük a szemetet a tavak, források, óceánok partján, időt és pénzt áldozunk valamilyen környezetvédelmi ügyre, vagy környezetbarát tisztítószereket használunk.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Megjegyzések

  1. Köszönöm, hihetetlen hogy ez most igy mennyire beleillik a helyzetembe.. Van meselni valom ha ugy alakul nemsokara találkozunk 😉

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése