NAPI ANGYALI ÚTMUTATÁS - NOVEMBER 21: ROMANTIKUS ÉRZÉSEK


A szívedben érzett izgalom a szerelem dalát jelképezi, és ez a dal téged szólít. Ez a lap azt az útmutatást adja számodra, hogy kövesd az érzéseidet.
Talán találkoztál valakivel, akitől megdobbant a szíved, és kíváncsi voltál, vajon érdemes-e ezzel a kapcsolattal foglalkozni.
E lap szerint a válasz: igen.
Tegyél lépéseket: flörtölj, hívd randevúra az illetőt, vagy tudasd vele az érzéseidet.
Ha az utóbbi időben arra vágytál, hogy több romantika legyen az életedben, ez a lap azt jelzi, hogy vedd kezedbe az irányítást, és teremtsd meg azt a romantikát. Például "elcsábíthatod" magad úgy, hogy megajándékozod magad egy kényeztető masszázzsal vagy pedikűrrel, ajándékot veszel magadnak, vagy megnézel egy romantikus filmet.
Az is lehetséges, hogy aktívan törekszel a romantikára, és vonzod azt. Először erősítsd meg, hogy a szerelem már benned él. Egy társ bizonyosan felszínre hozza ezeket az érzéseket, amelyek azonban lehetőségként eddig is benned éltek.
Minél többször megerősíted a következőt: "Szerelemmel szeretnek", annál inkább bevonzod ezt az állapotot.
Bizonyos esetekben annak jeleként kapod ezt a lapot, hogy készen állsz egy új kapcsolatra. Ekkor arra vonatkozó útmutatást ad, hogy tegyél lépéseket, például vedd észre, hogy kik a lehetséges partnerek azok közül, akikkel találkozol, és gyakran járj olyan helyekre ahol ilyen személyek megfordulhatnak (ezek lehetnek a hobbijaiddal vagy az érdeklődési köröddel kapcsolatos helyszínek).

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Megjegyzések