NAPI ÚTMUTATÁS - NOVEMBER 26: TÁRD FEL A BŐSÉG KAPUIT!

Kép: pinterest.com

Ebben a pillanatban a te birtokodban vannak a bőség kapuinak kulcsai. Ezek a befogadásra készen álló nyitott szívből és elméből tevődnek össze. A befogadóképesség a benned, a többiekben és minden helyzetben benne rejlő lehetőségek és opciók meglátásának a képességéből ered. Ez azt jelenti, hogy észreveszed, és tőkét kovácsolsz az isteni ötletekből, amiket mi, angyalok küldünk feléd, továbbá azt, hog lehetővé teszed a többi ember számára, hogy segítsenek.
   Minden, amire csak szükséged van, a tiéd lesz, amint csak megkéred. Egy egyszerű kéréssel kezded, amit számtalan formában megtehetsz: az imádkozáson, a megerősítéseken, a vizualizációkon és hasonlókon keresztül. Bármilyen módszer elegendőahhoz, hogy lendületbe hozza a kerekeket.
   A folyamat következő része a befogadóképességed. Az univerzum üzeneteket fog továbbítani feléd, hogy elvezessen a vágyott végkifejlet irányába, vagy hogy egyenesen elküldje hozzád, azt amit akarsz. Ehhez az szükségeltetik, hogy éber légy, és hajlandó elfogadni a segítséget és az ajándékokat.
   Ha követed ezt az utat, azzal segíteni tudsz a körülötted lévő embereknek. Ösztönzőleg hatsz mindazokra, akiknek szükségük van arra, hogy emlékeztesség őket a segítségkérés fontosságára és annak elfogadására, mikor azt már megkapták.


Gondolat a mai napra:

Ezennel megnyitom a bőség kapuit, miután fogékony vagyok a bőség univerzális áradatára. Arra kérem, hogy támogassanak engem. Amikor mások felajánlják a segítségüket, kegyen elfogadom azt.

Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

Megjegyzések