- A csoda megérkezik Hozzád...Kisgyermekként mindannyian vártuk a Mikulást. Egész évben izgultunk, és valóságos csodaként éltük meg ezeket a reggeleket. 

Ám ahogy telt az idő, a varázslat érzése kiveszett a szívünkből. Szaladunk bele a világba, alig állunk meg élvezni a pillanatot. 

Így a mai, különleges napon arra bíztatlak, állj meg egy kicsit. Állj meg, hadd érjen utol a csoda... a saját életed csodája. Igaz, hogy nem rénszarvas szánon érkezik majd, hanem felismerések formájában. 

A varázslat még most is jelen van az életedben, hidd el. Már az is valóságos csoda, hogy élsz... Annyi embernek bizonytalan a holnapja... az sem biztos, hogy megélik a reggelt. Amíg van erő a lábaidban, a szívedben, képes vagy küzdeni is. Míg van hited, semmi baj nem érhet. Az életed nem problémák sorozata, hanem megoldandó feladatok tömkelege. 
Ha mosolyogva végzed a dolgod, ha hála és öröm érzése van a szívedben, a megoldások bekopogtatnak Hozzád. 

Ha nem a sors áldozatának tekinted magad, hanem egy céltudatos teremtőnek (ami valójában vagy), máris felelősséget vállalsz életedért. Ha nem hibáztatsz senkit, visszaadod a hatalmat a kezedbe. Máris érezni fogod döntéseid súlyát. Nem aggódsz majd, mi lesz holnap. Tudni fogod, hogy MINDEN Rajtad áll! 

Nincs miért aggódnod, hisz bármilyen helyzet is vesz körbe jelenleg, van lehetőséged változtatni ezen. Bármikor kiléphetsz abból, ami boldogtalanságod okozója. 

Azokon a dolgokon, amelyeken nem tudsz változtatni, szintén nem éri meg aggódni. Azokért a döntésekért ne vállalj felelősséget, melyek nem a Te kezedben vannak. 

Te csupán légy tudatos teremtője életednek, és találd meg újra a csodát a szívedben! Ma keress valakit, akinek segíthetsz. Akinek szüksége lehet a Te tudásodra, jószívűségedre, szíved szeretetére. Meglátod majd, nem csak őt, Téged is feltölt a helyzet. 

A remény és a csoda ugyanúgy beköltözik a Te lelkedbe is. És észre fogod venni, hogy az élet csupa varázslat. Minden percnek megtalálhatjuk a maga szépségét. Ha képesek vagyunk ezt észrevenni, az élet gyönyörűvé válik! 

Csodaszép napot kívánok Nektek, és azt, hogy Mindenki találja meg újra a csodát a szívében, hiszen eddig is ott volt, csak jó mélyen elásva! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések