NAPI ANGYALI ÚTMUTATÁS - DECEMBER 3: Tudd, hogy jövőd biztonságos


Mi, angyalok látjuk, hogy gyakran aggódsz a jövőd miatt, így hát ma bizonyosságot hozunk arról, hogy minden rendben van: semmi olyan nem fog felmerülni, amit ne tudnál kezelni. Az idő minden pillanatában fogjuk a kezedet , a felé haladván, ami előtted áll. 

Emlékeztetünk továbbá arra, hogy csakis pozitív gondolatok vess a jövődbe, hiszen azok az érzések szabják azt meg, amelyket ebben a pillanatban táplálsz. Add át nekünk a holnappal kapcsolatos gondjaidat, valamint aggodalmaidat, és egész figyelmeddel egy békés mára összpontosíts. Jelenlegi nyugalmad egy olyan befektetés a jövődbe, ami gyönyörű jutalmakat teremt. 

Ha körbeöleled magad a szeretetünkkel, segíthetünk lecserélni a félelmeket keltő gondolataidat olyanokra, amelyektől boldog leszel, és biztonságban érzed magad. De ahhoz, hogy valóban rá tudj kapcsolódni a támogatásunkra, be kell, hogy engedd azt a szívedbe. A legjobb módszer erre a légzés, így hát légy oly szíves, és lélegezd be mélyen a körülőtted lévő szeretettel teli energiát, és juttasd azt el belső magodhoz. Ezután öleld kebledre saját magad, és fújd ki magadból a feszültség minden érzését. Hívj magadhoz bennünket továbbra is mindaddig, míg nyugodtnak, és békésnek nem érzed magad azzal kapcsolatban, ami még előtted áll. 

Valójában mindig minden rendjén van - minél inkább tudod és érzed ezt az igazságot, annál többször fogod megtapasztalni. Biztonságos rád nézve, hogy békében érzed magad most... és a jövőben is. 


Gondolat a mai napra

Levetem védőpajzsomat, és megengedem magamnak, hogy lazítsak azon annak a bizonyos és kétségtelen tudásnak a birtokában, hogy a jövőm olyan ragyogó, amilyennek én akarom.  Ezennel elkötelezem magam amellett, hogy gondolataimat a szeretet egy tiszta és magas energiaszintjén tartsam. Angyalok, kérlek segítsetek magamhoz ölelnem ezt az érzést ma és mindörökké.


Dr. Doreen VirtueAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:


Megjegyzések