NAPI ANGYALI ÚTMUTATÁS - DECEMBER 4: Tudd, hogy mindig minden megoldódik


A múltban voltak olyan élményeid, amikor aggódtál a végkifejlet miatt, mégis a végén minden csodálatosan alakult. Jelenlegi helyzeted szintén megoldódik majd tökéletesen, így hát lazítsd el a tested és az elméd, tudván, hogy nincs mitől félned. 

Isten ez idáig sosem hagyott cserben, és nem is fogja megtenni a jövőben sem. Bár az Univerzum nem szegheti meg szabad akaratodat, amennyiben amellett döntesz, hogy egy sziklás úton haladsz lefelé, a szeretet mindig körbeölel majd Téged és mindenki mást is. Ez körbepárnázza az összes élményedet, és segít, hogy mindig meglásd az isteni rendet minden létező dologban. 

Az életed összes epizódja segített abban, hogy erősebbé, bölcsebbé, még türelmesebbé és fejlettebbé válj. Jelenlegi helyzeted is egy újabb lehetőséget nyújt arra, hogy még több fényt hozz a világodba… minden jól alakul majd. Mindeközben vegyél egy mély lélegzetet, és kilégzéskor add át minden aggodalmadat Istennek. 


Gondolat a mai napra


Bízom benne, hogy jelenlegi helyzetem önmagától megoldódik oly csodásan, ahogyan múltbéli élményeimmel történt. Valójában immáron minden megoldódott. Minden aggodalmamat és félelmemet átadom Istennek és az angyaloknak, mert csakis a szeretet valódi. 

Dr. Doreen Virtue
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető:

Megjegyzések