ūüėá ANGYALI √öTMUTAT√ĀS - JANU√ĀR 9: Tudd, hogy meg√©rdemled a j√≥t az √©letedben!

K√©p: pinterest.com

Ugyanakkora szeretet vesz k√∂rbe, mint Isten b√°rmely m√°s teremtm√©ny√©t, azonban n√©ha √ļgy √©rzed, kevesebb vagy a t√∂bbi embern√©l. Ezek a v√©lem√©nyek a f√©lelem visszhangjai csup√°n, √©s nem pedig val√≥di √∂nmagad jellemzŇĎi. Az igazs√°g az, hogy Isten csakis a legjobbat k√≠v√°nja neked, mik√©nt minden szeretŇĎ sz√ľlŇĎ nagyszerŇĪ √©lm√©nyeket rem√©l ut√≥dainak. Meg√©rdemled a j√≥ dolgokat, ahogyan minden m√°s ember is √©rdemes a t√°mogat√°sra, a szeretetre √©s a gondoskod√°sra.
  Amikor kapsz, egyre csak felt√∂lt√∂d az √°ld√°sok forr√°s√°t, amely lehetŇĎv√© teszi, hogy seg√≠teni tudj m√°sokon. Befogad√≥k√©pess√©ged beteljes√≠ti Isten azon v√°gy√°t is, hogy adhasson neked. Ha megengeded magadnak, hogy kapj, azzal r√°hangol√≥dsz az univerzum mel√≥di√°j√°ra, amely kitart√≥ biztons√°ggal, rendszeresen ell√°t mindenkit harmonikus aj√°nd√©kokkal.
  Teljes m√©rt√©kben v√©tlen vagy √©s m√©lt√≥ a szeretetre. Semmi rosszat nem tett√©l, √©s nincs veled semmi baj. Isten √°rtatlan, becses √©s hŇĎn szeretett gyermeke vagy. A mai napon add √°t √∂nmagad a j√≥nak... t√°rd sz√©lesre karjaidat, l√©gy befogad√≥ √©s mondd, hogy "k√∂sz√∂n√∂m".


Gondolat a mai napra:

  Megengedem magamnak, hogy kapjak. Szeretettel b√°nok √∂nmagammal, √©s ragaszkod√°st kapok √©rte. Min√©l jobban szeretem √∂nmagamat, ann√°l jobban √©rzem, hogy szeretve vagyok. Min√©l ink√°bb √©rzem, hogy szeretnek, ann√°l jobban b√©k√©sebb vagyok. √Čs min√©l b√©k√©sebb vagyok, ann√°l jobban hozz√° tudok j√°rulni a vil√°gb√©k√©hez. Biztons√°gosan kaphatok, hiszen ahogyan a t√∂bbiek is, meg√©rdemlem a j√≥s√°got, annak minden lehets√©ges form√°j√°ban. 

Doreen Virtue
Aktu√°lis old√°sok √©s tanfolyamok programja az al√°bbi linken megtekinthetŇĎ: 


Megjegyzések