2018. január 17., szerda

Január 17. Újhold - Az év újratervezése


Az év első újholdja arra bíztat, hogy készíts új terveket. Néhány hete reményekkel telve néztél a jövő elé, azonban mára már alábbhagyott a lelkesedés. Pedig ha tudnád, mennyi csoda vár Rád… 

Semmi okod arra, hogy elhagyd magad! Bármi is történik a világban, nem indok arra, hogy rosszul érezd magad. Mások hatással lehetnek az érzéseidre, de ne hagyd, hogy ők alakítsák a magadról alkotott képed! Az eseményeket az határozza meg, hogyan állsz magadhoz. Mennyire tiszteled, becsülöd lényed? Ha nem vagy hajlandó megelégedni, csakis a legjobbal, meg fogod kapni. 

Ha beletörődsz abba, ami körbevesz, nem sok esély van egy pozitív irányú változásra. 
Döntsd el, hogy jobban megbecsülöd magad, és elhagysz minden méltatlan helyzetet, amely aláássa önbecsülésed. Ha tiszteled magad, mások is tisztelni fognak. Ha hagyod, hogy megalázzanak, magad ellen hívod a sorsot. 

A nyugalmat, a békét, a szeretetet elsőként magadban kell életre kelteni, majd a külvilág ugyanezt sugározza vissza Rád. 


Egy csodálatos év várhat Rád, ha olyan magokat vetsz el gondolataiddal, érzéseiddel, szavaiddal és tetteiddel, amiket aztán öröm lesz learatni. Amíg aggodalom, félelem, pánik és szorongás csíráit ülteted, addig esély sincs egy nyugodt, harmonikus, szeretetteljes életre. 

Ne feledd: A félelem fél-elem. Attól félsz, amit nem értettél meg. Ami fél, még nem egész Benned. Nem kerek. Ezért törekedj mindig a megértésre. Ez hozza el a feloldozást. Ennek az ellentéte az egész-ség. Amikor érted az egészet. A fél-elem megbetegít. 

Töltsd az estét önmagaddal és tisztázd le, mit vársz az idei évtől. Nyilatkoztasd ki, mire vágysz, és milyen változásokat szeretnél eszközölni. Kérd a segítőidet abban, hogy észrevedd a lehetőségeket, amiket küldenek Neked. 

Bízz magadban még akkor is, ha úgy érzed, az utóbbi időben semmi nem sikerül. Miért ne változhatna meg éppen most minden? Hidd el, a hozzáállásod dönti el, mit fogsz teremteni.

Teremtésekkel teli, csodás újholdat kívánok Nektek!

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése