5 lélektípus, amiről jó, ha te is tudsz – A te lelked melyik kategóriába tartozik?




Allan Kardec “Szellemek könyve” című műve szerint a lelkek annyiszor térnek vissza a földre, míg el nem érik a kezdeti tökéletesség állapotát. Vannak lelkek, amelyek ezt az utazást már sok éve megkezdték, mások meg még az út elején tartanak.

5 lélektípus, amiről jó, ha te is tudsz - A te lelked melyik kategóriába tartozik?

Most ismerkedjünk meg a leggyakoribb 5 lélektípussal.


1. Újszülött lélek

Az újszülött lélek első feladata, hogy hozzászokjon az élet feltételeihez, a túléléshez. Azok, akiknek a lelke az újszülött kategóriába tartozik, nem bonyolítják túl a dolgokat, de gondjaik támadhatnak a társadalmi beilleszkedés során. Szeretnek családban, nagyobb közösségekben élni.


2. Gyerek lélek

Ez a lelkületű ember szereti, ha mások irányítják, egyengetik az útját, és viszonylag könnyen elsajátítja a társadalmi norma- és szabályrendszereket. Szófogadó, hagyományőrző, aki képes egy kaotikus világban rendet, stabilitást teremteni.


3. Fiatal lélek

Nagyon fontos számára a szabadság, a függetlenség, és az álmok. Ezen lelkületű ember mindig versenyzik, kitartó, ambíciós, sikerorientált. Mindig keresi az újdonságokat, szeret tapasztalatokat szerezni, vágyik a kihívásokra. A mának élnek és nem félnek a változásoktól.


4. Felnőtt lélek

Az ilyen ember a harmóniát keresi, de ezt csak akkor találja meg, ha megtanul eléggé empatikusnak lenni. Legtöbbször érzékeny, kíváncsi, befeleforduló, és diplomás ember. Az érzelmei összetettek, és legtöbbször nagyon megértő.


5. Idős lelkek

Ez az ember a spirituális beteljesedés elérésén dolgozik, és igyekszik lelkileg feltöltődni a nagy utazás előtt, amely révén felkészül a lélekvándorlásra. Ezen személy nagyon bölcs, okos, tapasztalt, magabiztos, a szavai nyugalmat és higgadtságot sugároznak.




Megjegyzések