Építsd újra az önértékelésed!


Eseménydús hónapokat tudhatunk magunk mögött, melyek célja főként az önértékelésünk újraépítése volt, emberi kapcsolataink rendezésén keresztül. 

Megmérettetésre kerültek a barátságok, a párkapcsolatok, és családi kapcsolataink is. Felszínre jöttek a múlt sérelmei, és a régihez hasonló eseményekkel kellett újra szembesülnünk, hogy lelkünk mélyéből előássuk az egykoron elraktározott fájdalmakat. 

Ennek célja az, hogy most ne visszanyelve, szőnyeg alá seperve, a neheztelés terhét magunkkal cipelve folytassuk utunkat, hanem tiszta kommunkációval, kiállva magunkért, megbocsátva, és begyógyítva a régi sebeket. 

A konfliktusok felszínre jötte azt eredményezte, hogy ha két fejlett, magas érzelmi intelligenciájú ember találkozott, akkor sikerült tiszta vizet önteni a pohárba.  Békével a szívükben, megbocsátva egymásnak a régmúlt sérelmeit, a kapcsolatot egy magasabb szintre tudták emelni, ahol már nem a játszmák játszák a főszerepet.   

Azonban vannak emberek, akik a szeretetre is gyűlölettel válaszoltak. Ők azok, akiknek a jövőben talán nincs helyük az életedben. Értékelned kell. Újraértékelned… De tudd: az energiák kiegyenlítéséhez elég vagy Te is. Ha a Te szívedben nincs harag, gyűlölet a másik felé, akkor teljesen mindegy, ő hogyan reagál, semmilyen hatással nem lesz az életedre. A Te feladatod csak az, hogy elengedd és lépj tovább! 

Sokkal stabilabb, érzelmi alapokon nyugvó kapcsolatok születnek majd, és egyre inkább azt fogjuk érezni, hogy visszavesszük az irányítást saját életünk felett. 

Az érzelmi konfliktusok fizikai szinten is tisztulnak, éppen ezért elég sok testi tünettel szembesülhetünk ezekben a hetekben. Sőt, egyre súlyosabbnak tűnő fájdalmak, félelmek uralkodhatnak el rajtunk, elég gyakoriak a pánikszerű reakciók. 

De mélyen belül érezzük, hogy valami a végéhez közeledik. A karmikus kapcsolatok egyre inkább eltűnnek. Azon emberek, akik megkeserítették az utóbbi időszakban az életünket, visszavonulnak. 

Elég nagy volt az utóbbi időben a bizonytalanság párkapcsolati téren. Amennyire jelen van életedben a magabiztosság, annyira van jelen kapcsolatodban is. Adj most egy kis időt magadnak. Adj egy kis időt a másiknak is! Ennek az időszaknak a rendeltetése az, hogy a saját portádat rendbetedd! Utána párkapcsolati energiák is kitisztulnak majd! Türelem! 

Minden karmikus kapcsolati tisztulás felkavarja az érzelmeket, ezért elég gyakoriak lehetnek a rémálmok, az éjszakai, semmiből előtörő félelmek. 

Tudom, hogy lerágott csontnak tűnik, de addig nem tudsz stabilitást teremteni, míg nem tanulsz meg kiállni magadért, és nem tanulsz meg megbocsátani, elengedni, elfogadni. 

Ez az időszak tökéletesen alkalmas arra, hogy eldöntsd: újraépíted saját önbecsülésed. Teljesen mindegy, honnan jöttél, a lényeg az, hová tartasz. Nem számít, milyen körülmények között nőttél fel, hány éves vagy, és egyedül élsz-e vagy párkapcsolatban. A lényeget a szíved rejti. Ha tudod, hogy hová tartasz, semmi nem állhat az utadba. Ha visszavonhatatlan döntések születnek Benned, az Univerzum ennek megfelelően rendeződik át, és megteremti azokat a lehetőségeket, melyekkel valóra válthatod az álmaid! 

Kellemes napokat kívánok Nektek, békét és nyugalmat a szívekbe! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések

Megjegyzés küldése