Amikor megváltozik a világod...


Bár az elmúlt évek "jövendölései" mást hírdettek, mégis meggyőződésem, hogy tömeges, központi megváltás nincs, és soha nem is lesz. Azt gondolom, hogy senkihez és semmihez nem mérhetjük magunkat, csupán ahhoz, akik tegnap voltunk. Senki, és semmilyen erő nem tud megszabadítani bennünket személyes karmánktól, és rajtunk kívül senki nem hozhat feloldozást. Mi vagyunk azok, akiknek meg kell bocsátani (főként önmagunknak), akiknek fel kell ismerni a tanításokat, megtanulni az elengedést, és hogy mit jelent hinni és bízni a gondviselésben. 

Lehet, hogy ez sokaknak rossz hír, de ha valaki még mindig azt hiszi, hogy rajta kívül álló dolgok irányítják az életét, az újra csalódni fog. 

Nem hiszem, hogy akár nekem, vagy bárki másnak hinned kellene. Elég, ha szétnézel a környezetedben. Az elmúlt napok, hetek történései precízen mutatják, hogy most sincsenek könnyű energiák! Sőt! Amiben jelenleg vagyunk, lehúzó és nehéz. 
Sokan döntöttek úgy, hogy elhagyják a földet, és nem kívánnak többé részt venni abban, ami itt zajlik. Inkább elmenekülnek, mert akkorára nőtt a káosz mára. 

Ha elérkezne a központi megváltás, és mindenkit megszabadítanának a tanulnivalóitól, akkor értelmetlen lenne a létezésünk. Azért vagyunk jelenleg ebben a helyzetben, mert itt rejlenek a tanulási feladataink. A próbatételek elé mi állítottuk magunkat, ez nem egy büntetés. Ha végre mindenki felelősséget vállalna az életéért, akkor gyorsan megtörténnének a felismerések. Kevésbé lehetne az embereket manipulálni. 
Lehet, hogy ez nem mindenkinek jó hír. Nehéz szembenézni azzal a káosszal, ami körbevesz bennünket, és elismerni: - Igen, ezt én teremtettem. Minden döntést én hoztam az életemmel kapcsolatosan. Bárhol, bármikor dönthettem volna másként. Vállalom, hogy a megoldás is rajtam áll. 

Vagy bízhatsz abban, hogy most tényleg jobb lesz mindenkinek, és végre kisüt a nap. Pontosan ugyanúgy, ahogy bíztál az elmúlt 6-7 évben minden hónap elején. Még mindig elhiszed, hogy történik valami, ami majd megment Téged. Még mindig bízol abban, hogy a semmiért adnak valamit. Nem kell tenni semmit, csak várni, hogy bekopogtasson a jószerencse. És csalódsz újra meg újra… 

Feloldozás akkor van, ha Te feloldozod magad. Ha megérted, hogy nem kell tovább büntetned magad. A munkát Neked kell elvégezned, amiért megkapod a jól megérdemelt fizettségedet. Előbb adunk, és kapni fogunk. Véletlenül sem fordítva. 

Rajtad áll, kinek mit hiszel. A Te dolgod, milyen irányba mész. Olyannyira szabad vagy, hogy akár a rabságot is választhatod. Repülhetsz, vagy bezárhatod magad egy kalitkába. Mehetsz a fényed felé, de lepaktálhatsz az ördöggel is. Minden Rajtad áll! 

Van lehetőséged most fellélegezni. Ez nem azt jelenti, hogy vége a nehézségeknek, hanem azt, hogy sokkal több lehetőség érkezik hozzánk. Ha nem élünk ezekkel, tovább csúszhatunk lefelé. Az biztos, hogy középszerű életet ma nem lehet élni. Vagy megyünk az önmegismerés útján, egyre közelebb kerülve önmagunkhoz, vagy szélsebesen csúszunk lefelé egészen addig, míg rá nem jövünk, hogy a feladat önmagunkon van. Egészen szélsőséges helyzeteket teremthet a lélek azért, hogy végre felismerd a tanítást. 

Én azt kívánom Neked, hogy az év valóban hozza meg mindazt, amire vágysz. De elsőként tanulj meg vágyni önmagad szeretetére, hogy más is tudjon közel kerülni a szívedhez. Add meg magadnak a feloldozás és mogbocsátás csodáját, hogy minden este úgy feküdj le, hogy béke van a szívedben. És tudatosítsd magadban, hogy minden pillanatban választasz. Minden pillanatban döntesz. Miért ne választanád végre a boldogságot?? 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések