10 furcsa jel, ami azt mutatja, hogy őrangyalaink kapcsolatba akarnak lépni velünk




Bizonyára mindannyian voltunk már olyan helyzetben, amikor valamilyen égi jelre vártunk ahhoz, hogy meghozzuk döntésünket. Viszont ezek az égi jelek nem mindig foghatóak fel, vagy határozhatóak meg valamilyenféle konkrétumként, sőt a legtöbb égi jel valamibe burkolózva érkezik meg hozzánk.

Legyen szó akár az őrangyalok, szellemek, isteni energiák üzeneteiről, mindig a legmegfelelőbb „köntösbe” bújtatva adják tudtunkra az információkat. De lássunk néhány kézzelfoghatóbb módod, melynek segítségével az őrangyalunk kapcsolatba szeretne lépni velünk. Apró dolgokról van szó, de ha értelmezni tudjuk, gyümölcsöző üzenetekre tehetünk szert.


1. Madártollat találsz az utadon

Ha egy egyszerű hétköznapon sétálsz, vagy valahová tartasz, és egy madártoll kerül az utadba, akkor nagy a valószínűsége, hogy az őrangyalod kapcsolatba lép veled. Ha a toll színe fehér, az üzenet tartalma nem más, minthogy erősnek kell maradnod és végig kell járnod a kiszabott utad. Ne aggódj, a toll azt jelzi minden rendben lesz. Akár fel is veheted a földről, ha úgy érzed, ez majd mindig pozitív energiával tölt fel.


2. Furcsán viselkedő kisgyerekek, háziállatok

A kisbabák és háziállatok lelke olyannyira tiszta, hogy legtöbbször rajtuk keresztül lép kapcsolatba velünk a felsőbb világ. Ha egy kisbaba, vagy egy állat tekintete olyan helyen merül el, ahol semmi nincs, akkor tudd, hogy ez egy jel számodra. Ezen jelenség is pozitív üzenettel bír.


3. Pénzérmék furcsa helyeken

Az őrangyalaink gyakran megajándékoznak egy-egy aprósággal, például egy rég elfelejtett pénzérmével, amit sokszor a legfurcsább helyeken találunk meg. Akár gyerekkorunkból is találhatunk apróságokat, melyek megannyi emléket ébresztenek fel bennünk, ez viszont már különleges üzenettel bír.


4. Zene

Olykor olyan helyen tartózkodhatunk, ahol szinte már mennyei muzsika hallatszik. Egy kórus, vagy egy lágy melódia dallama azt sugallja, hogy az őrangyalod veled van, vigyáz rád. Ha a dallamok hallatán libabőrös leszel, akkor az őrangyalod az előtted álló dolgokra szeretné felhívni a figyelmed.


5. Pislákoló fények

Legyen szó akár szemet gyönyörködtető fényfüzérekről, vagy egy rossz lámpáról, a pislákoló fény az őrangyalod védelmét tükrözi. Ám ha ezek a fények kellemetlen pillanatban jelennek meg, akkor az egy figyelmeztetésként értelmezhető, hogy valami rosszul fog elsülni, így jobb, ha távozol. Ha otthon tapasztalod, akkor jobb, ha kicsit elmélázol a gondolataidon.


6. Véletlenek

„Véletlenek nincsenek!” – tartják sokan, ám mégis vannak olyan helyzetek, amikor a legváratlanabb módon kapjuk meg azt a pluszt, ami hiányzik. Például, ha kétségbeesett vagy és útmutatásra lenne szükséged, egy reményt sugalló könyvcím pont akkor tűnik fel előtted.


7. Bizonyos illatok

Az őrangyalok gyakran üzennek virágillatok által. Minél intenzívebb és minél rövidebb ideig tart az illat, őrangyalod annál közelebb van hozzád.


8. Hőingadozás

Egy szobában ülve, ha hűvös fuvallatot tapasztalunk, legyünk kicsit óvatosabbak és megfontoltabbak életünket illetőleg, ám ha melegséget érzünk, akkor őrangyalunk azt akarja tudatni, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van.


9. Furcsa álmok

Az álmok világában tudnak az őrangyalok a legsokoldalúbban kapcsolatba lépni velünk. Sokszor nehéz ébredés után visszaemlékezni, mit is álmodtunk, de meg kell próbálnunk, mert álmaink óriási jelentéssel bírnak.


10. A jelenlétük érzete

Ha egyedül egy helységben ülve úgy érzed, mégsem vagy egyedül, az nem véletlen. Lehet, hogy elsőre talán ijesztőnek tűnik, de ne pánikolj be. Ha folyamatosan ezt tapasztalod, akkor valami nincs rendjén, ám ha csak párszor fordult elő eddigi életedben, akkor megnyugodhatsz, csupán közölni szeretne valamit.




Megjegyzések