Október 24. Telihold: Megbocsátani önmagunknak


Az októberi telihold nagyon erős energiákkal érkezik, napokig érezhető hatással. A szokásosnál erősebb testi tüneteket produkálhatunk, amik akár ijesztőek is lehetnek számunkra. 

Érdemes odafigyelni, hogy a testi tünetek milyen érzésekkel és gondolatokkal járnak együtt, hiszen abból már következtethetünk arra, mit kell meggyógyítani magunkban. 

Ha felbukkan egy-egy fájdalom, ahhoz mindig társul érzés és gondolat. Próbáld “rajta kapni magad”, és kicsit ráhangolódni, honnan is ered a múltadból. 

A fájdalmakhoz a napokban társulhat egy nagy adag kétségbeesés és pánik, hiszen mostmár a lélek legmélyebb rétegei tisztulnak, azok a félelmek, amiket jó mélyre elástunk. Ezek általában önmagunk ostorozásával kapcsolatosak. 

Feljöhetnek olyan élmények, amikor olyat tettél, amit később megbántál, vagy valamit nem tettél meg, amiről azt gondolod, fontos lett volna. És könnyen meglehet, hogy évek vagy évtizedek óta bántott magad emiatt. 
Ezek az elásott érzelmek most testi tünetekben manifesztálódnak, lehetőséget adva Neked arra, hogy végre megbocsáss önmagadnak! 

Hidd el, mindenki hibázik élete során. Ezekre a döntésekre szükségünk van ahhoz, hogy fejlődjünk, tapasztaljunk, és folymatosan tökéletesítsük magunkat. Sőt, lehet, hogy ezekkel a döntésekkel másoknak is segítettél megtapasztalásokhoz jutni. Ez nem baj. 

Ha újra hasonló helyzetbe kerülsz, két lehetőséged van. Hagyod, hogy a megszokott mintáid irányítasanak, és ugyanúgy döntesz mint eddig, és gyötrődsz tovább, vagy bátor leszel és változtatsz! 
Hidd el, az élet addig teszi eléd a hasonló helyzeteket, míg végül megbocsátasz magadnak és elengeded a múltat. 

Vajon miért is méltóbb más a megbocsátásodra, mint Te? Ideje első helyre tenni Önmagadat! Addig ne lépj tovább, míg meg nem oldottad! Amíg nem enyhülnek ezek a fájó tünetek! Szembenézni és megoldást találni kevésbé fájdalmas, mint együtt élni hosszú időn keresztül öngyűlölő érzésekkel. 

Mindegy, hogy mi volt eddig az életedben. Teljesen mindegy, miket tettél vagy nem tettél meg. Holnap újra felkel a nap, és Te is indulhatsz tiszta lappal. 

Engedd el végre azokat az érzéseket, amik a múltadat irányították. Engedd el azt, hogy Te nem vagy jó semmire… hogy kevés vagy! 

Engedd el a jövővel kapcsolatos félelmeket! Minden úgy fog alakulni, ahogy önmagaddal kapcsolatosan érzel. Azt fogod kapni, amit hited szerint megérdemelsz! Éppen ezért most csak az a fontos, hogy meggyógyuljon az önmagaddal való viszonyod! 

Én tudom, hogy képes vagy rá! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimet itt vásárolhatod meg: https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107

Megjegyzések