Február 23. Újhold: Új megközelítések


Ha úgy érzed, nehézkesen indulnak meg a teremtő energiák, érdemes elgondolkodni azon, vajon milyen a hozzáállásod a dolgokhoz. 

Ha őszinte vagy önmagadhoz, és felismered a blokkjaidat, akkor van esélyed, hogy örökre megválj tőlük. 
Engedd el a görcsösséget, a megfelelni vágyást, és észre fogod venni, hogy életed egyre boldogabb. 
Ha anyagi stabiliásra vágysz, engedd el azt a szükségletedet, hogy egész nap a hiány miatt aggódsz. 

Ha szerelemre vágysz, ne a magányra fókuszálj. Csak ragyogj, érezd magad jól. Ne akarj görcsösen bevonzani. Míg nem tanulod meg az elengedés és a hit leckéjét, szinte lehetetlen vállalkozás. 

Ha emberi kapcsolataid "szorulnak javításra", akkor az elfogadás leckéjével küzdesz. Ne akarj változtatni senkin. Mindenki úgy jó, ahogy van. Amint elkezdi zavarni önmaga, változni fog. De erre neki is meg kell érnie. Ne akarj befolyásolni senkit! Viszont ha te változol, észre fogod venni, hogy az emberek megváltoznak veled szemben. 

SOHA ne a hiányra figyelj! Keresd meg azokat a pontokat az életedben, amiért hálás tudsz lenni, és ezzel máris rengeteg jót vonzol magadhoz. Ne legyél elégedetlen! Mindenki ott tart az életében, ahol akar, még ha ez furcsán hangzik is. Mi magunk hívtuk életre ezeket az eseményeket, minden a mi hozzájárulásunkkal történik.

Írd össze a körülötted élő embereket (még azokat is, akikkel ellenérzéseid vannak), és írd le, mi mindenért vagy hálás nekik. A felsorolásban legyenek benne a nagyszüleid, a szüleid, a testvéreid és a gyermekeid. Legyen benne a társad, a volt párod és a legnagyobb ellenséged. 


Ha tudsz hálás lenni a nehézségekért, akkor megérettél a sikerre és a boldogságra. Ha látod a fényt akkor is, ha nem világít, akkor ki fogod verekedni magad a sötétségből. 

Jó munkát kívánok hozzá! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu

Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimről információkat itt találsz: https://elozoeletek.blogspot.com/2019/08/konyvinformaciok.html

Megjegyzések