Kedves Olvasóim!

Az elmúlt hetek eseményei rengeteg változást indítottak be nálam is... Vegyes érzések vannak bennem. Szükséges elengedni a múltat, ami persze némi fájdalommal jár, ugyanakkor érzem, hogy fantasztikus dolgok vannak kialakulóban. Nem csupán nekem, hanem Nektek is. Ez az újjászületés éve. 🥰

Nekem most időre van szükségem, mert vannak dolgok, amiket szeretnék megoldani, és úgy döntöttem, egy hónapra szabadságolom magam.

Megújult energiával fogok visszatérni, ezt ígérhetem :) és rengeteg szuper dolgot fogok hozni Nektek! Lesznek letölthető, megvásárolható oldások, és ingyenes meditációk is. És újra kaphatók lesznek a könyveim is!

Egy pici türelmet kérek még Tőletek!

Oldások fizikai formában többé már nem lesznek!

Ebben az időszakban nem leszek elérhető sem facebookon, sem pedig e-mailen, tehát nem fogok válaszolni senkinek!

De visszatérek újjászületve és mindent elmesélek majd!

A március kemény hónap lesz, lehet, hogy Ti is érzitek. Aki azt gondolta, hogy nehéz volt az év eleje, az várja meg a tavaszt... Elképesztő változások jönnek!

Az év első tízmilliószoros napja egybeesik a márciusi teliholddal, így rendkívül erős energiákat hordoz. Az elmúlt hetek kaotikus történései fokozódnak a tavasz első hónapján.

Most jött el igazán az újjászületés ideje. Olyan hirtelen, váratlan fordulatokat hozhat ez a hónap, amely teljesen felforgatja az életünket. Az élet minden területe elmozdul a rendeződés irányába. Jöhet egy totális felfordulás, ami aztán letisztulást hoz magával.

Most kezdődik igazán egy új élet. Minden, amiért éveken át dolgoztál, lassan elkezd testet ölteni a valóságban, ám lehet, hogy ehhez még el kell engedned bizonyos érzéseket, berögződéseket. A március megadja a lehetőségét az elengedésnek, hogy megszülethessen az új.

Globálisan is egy hatalmas tisztulás vette kezdetét, ám ez sokkal gyorsabb, mint eddig bármikor. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy pozitívan álljunk hozzá, és higgyünk abban, hogy rövidesen minden történés értelmet fog nyerni.

A káosz világunkban egyre csak növekszik, a sötét oldal kegyetlenül támad. Aki nem elég tudatos, rendkívül irányíthatóvá válik. Rajtuk keresztül próbál a sötétség a fény közelébe férkőzni.

Előfordulhat, hogy minden ok nélkül bántanak, megaláznak, becsmérelnek akár idegen, akár hozzád közel álló emberek. De ne feledd, ez sosem Rólad szól, hanem a saját szeretetlenségükből fakad. Ne engedd, hogy megkárosítsanak, bántsanak, és elhitessék Veled, hogy nem vagy jó! Ne érdekeljen, ha megtagadják a segítséget vagy felhánytorgatják a múltat! Te tudd, hogy honnan indultál és hova jutottál! Légy büszke magadra!

Ne engedd, hogy megijesszenek a rémhírek, ne befolyásoljon a média, inkább kapcsold ki a tévét, és sétálj a szabadban. A csendfürdő mindig kifizetődő, segít meghallani a lelkedet.

Felerősödhetnek a múlt félelmei, de csupán azért, hogy szembenézz velük és végre elengedd őket.

Minden jót kívánok Nektek addig is, sikeres újjászületést!


Áprilisban találkozunk! 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu


Kövess bennünket instagrammon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


Könyveimről információkat itt találsz: https://elozoeletek.blogspot.com/2019/08/konyvinformaciok.html

Megjegyzések