Október 9. telihold: Megértés

 


 Az októberi telihold ers energiákat hordoz, és abban segít, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz. Az szt sokan nem szeretik a borongós idjárás miatt, és talán azért sem, mert ha kimegyünk a természetbe, mindenhol az elmúlással találkozunk. Pedig ez a varázslatos évszak sok mindent tanít nekünk. Learathatjuk a lelki munkával megérlelt termést, és megszülethet bennünk a harmónia. Tavasszal akkor tudunk újjászületni, ha most megszabadítjuk magunkat azoktól a terhektl, amire már nincsen szükségünk. 

Elkezddik a befelé fordulás ideje. Azt gondolom, hogy egy fontos idszak következik azok számára, akik régóta foglalkoznak önismerettel. Az év vége elhozhatja számodra, amiért oly régóta dolgozol. Tudatalattinkból még most is elemi ervel törhetnek fel az elengedése váró képek, érzések, félelmek. Ennek célja, hogy megtörténjen szívbl az elengedés. 

Ősszel más dolgok válnak fontossá, a szeretet sokkal nagyobb teret kap, így könnyebb megválni a régi, bekövesedett érzésektl. Sokszor elég, ha leülünk beszélgetni egy jót a szüleinkkel, gyermekeinkkel, a társunkkal vagy akár a barátainkkal, és szeretettel, tisztelettel megnyílunk, elmondjuk, mi van a lelkünk mélyén. Ezzel máris oldódik a bennünk lév feszültség, megnyugszik a szívünk. Most érdemes tisztázni minden helyzetet, minden konfliktust és félreértést, hogy ne cipeljük lelkünkben ezeket súlyos teherként. Így tudjuk kiszabadítani magunkat a múlt rabságából. 

Otthonunkat is érdemes alaposan felfrissíteni, kiselejtezni a régóta nem használt dolgokat. Öltöztessük lakásunkat szi színekbe, vigyünk haza néhány tobozt, falevelet, termést. Ha lehangoltak vagyunk, gyújtsunk gyakrabban gyertyát, füstölt, párologtassunk illóolajat, ezek visszahozzák életünkbe a tüzet, ezzel együtt az öröm energiáját. Ideje megértenünk, mi az, aminek hosszútávon van létjogosultsága az életünkben, amit szeretnénk továbbvinni magukkal az úton. 

Az októberi telihold tanítása: megválni mindattól, amire valójában nincs szükségünk és felfedni mindazt, ami valódi és örökkévaló. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html

Megjegyzések