Aktuális programok

Az oldásokról bővebben itt olvashatsz: http://elozoeletek.blogspot.hu/p/oldasokrol.html


2018. Augusztus 19. vasárnap 10-14.30-ig: Ikerlélek-kapcsolatok blokkjainak oldása, a hit és bizalom erősítése. Szerelem vonzás

Vajon miért van az, hogy az ember egész életében keres egy érzést, amiről azt gondolja, valahol, valamikor elveszítette? 
Majd jön valaki, akinek a szemébe nézünk, és a lelkébe látunk. Felismerjük benne önmagunkat. Hirtelen értelmet kap a létezés! Azt érezzük, hogy a helyére került a kirakó összes kis darabkája. Bennünk van a bizonyosság, hogy ez egy különleges kapcsolódás... Más, mint a többi. Nem égő lángolás, hanem egy mély megnyugvás. 

Ám amennyire szép és felemelő, annyira fájdalmas, ha lelkileg nem áll készen mindkét fél az összeolvadásra. A tükör, amit a másik ember viselkedésével mutat, kegyetlen tud lenni. Felhozza lelkünkből az összes olyan sérülést, amit a múltban betakargattunk. 
Mivel rendkívül erős a kötődés a két lélek között, megindul egy óriási tisztulás. Tudják és érzik, hogy nem tudnak elszakadni egymástól, mégis húzza őket vissza a sok meg nem oldott feladat. 

Egy ikerlélek kapcsolatban rendkívül fontos a hit és a bizalom megteremtése. Tudni azt, hogy őket a világon semmi nem választhatja szét egymástól. Ugyankkor, ha nem teszik le a múlt gyötrelmeit, és nem gyógyítják meg sebesült lelküket, a kapcsolat működésképtelen, és marad a mindent felemésztő szenvedés. 

A múlt fájdalmainak megértése, feloldása, egyre közelebb visz Önmagadhoz, és ezáltal egyre elérhetőbbé válsz a szerelem számára. 

A program akkor is hasznos lehet Számodra, ha szeretnéd már meglévő kapcsolatodat érzelmileg stabillá tenni, és akkor is, ha úton vagy az "igazi" felé. Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2018. Augusztus 26. vasárnap 10-14.30-ig: Ősi családi karma oldása, ősi anya-seb, ősi apa-seb gyógyítása, a türelem és kitartás blokkjainak oldása

Az a családi karma, amit a vérvonalról hordozol magadban, egyszerre lehet Számodra áldás és átok. Még ha nehezen is ismeri be az ember, számtalan olyan esemény történt életébe, ami megmutatta szülei egykori helyzetét. 

A családi minták több generációra is visszavezethetők, és ezt adjuk tovább gyermekeinknek is. A vérvonalon tovább öröklődik az a lenyomat, amit családtagjaink elszenvedtek. Sokszor azt sem tudjuk, honnan erednek félelmeink, fájdalmaink. 

Lehet, hogy többször érezted már életedben, hogy van egy láthatatlan erő, ami visszahúz... Mintha nem engedné a beteljesülést... Akár a szerelemben, akár a gyógyulásban vagy az anyagi gyarapodásban. Nem kizárt, hogy egy negatív családi minta vagy ősi átok áll a háttérben. 

Megvizsgájuk, milyen férfi mintát hordozol a családfáról, és ez hogyan függ össze jelen anyagi helyzeteddel, és azzal, hogy kiteljesedj az életfeladatodban. Majd ráébredhetsz, milyen ősi anya-sebeket hurcolsz a lelkedben, és ez miben befolyásolja párkapcsolataidat. 

Gyakoroljuk az elengedést és a megbocsátást, így felszabadíthatod lelkednek azt a részét, ami régóta félelemben és tehetetlenségben él.

Életed akkor fog működni, ha tudatosan leválsz erről a szenvedésről, és felelősséget vállalsz az életedért. Ha a családot nem kifogásnak, hanem erőforrásnak használod. Ha kitörsz az áldozatszerepből, képes lehetsz bármire! 


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2018. Szeptember 9. vasárnap 10-14.30-ig: A nőiség és a szerelem mágiája - Egy nap kifejezetten hölgyeknek - anyaseb oldása, nőiség gyógyítása, felkészülés a boldogság befogadására


Egyik legnagyobb hatású oldás hölgyek számára. Ha úgy érzed, most jött el a Te időd, hogy visszahódítsd Önmagad, felszabadítsd hatalmad, visszanyerd önbecsülésed, meggyógyítsd nőként elszenvedett sérüléseid, akkor Neked szól ez nap.
Ha ez életet választod, elég bátornak kell lenned ahhoz, hogy feláldozd régi, elnyűtt, tehetetlen önmagad.
Elsőként arra kérlek, tedd fel magadnak a kérdést, hogy elégedett vagy-e nőként önmagaddal. Tudod-e élni a tökéletes társ, feleség, anya szerepét? Szereted-e a külsőd? Vagy azt érzed, kissé megkopott a fényed?
Reménytelennek látod magad, tehetetlennek? Nem működik megfelelően a párkapcsolatod, vagy jóideje nincs is?
Sokszor érzed, hogy fájnak a "női részeid"? Cisztákkal, miómával, menstruációs gondokkal küzdesz? Nem jön össze a gyermekáldás? 
Vajon mikor és hogyan sérült meg női részed, ami miatt önsajnálatba és önbüntetésbe kezdtél?
Lehet, hogy elméd nem tudja a választ, de lelked mindenre emlékszik.
Itt az idő, hogy a zavarodottságból a nyugalomba lépj, a bizalmatlanságból a bizalomba, a haragból a szeretetbe, a áldozatiságból a tettrekészségbe, a reményvesztettségből örömteli nővé válj!
Fel kell újra tárnod és fedezned Önmagad, hogy szépnek, egészségesnek, szabadnak lásd, aki a tükörből mosolyog vissza Rád. Hiszen a világ csupán visszatükrözi azt, amit magadról gondolsz.
Ideje meggyógyítani sebesült, elnyomott lelked. Ehhez szükséges az édesanyával (esetleg nagymamával) való kapcsolat kiegyenlítése, az átvett nehézségek és feladatok letétele, és a szülői minták megtisztítása.
Gyógyítást végzünk a szívben és a női szervekben, hogy önfeledten és szabadon élhesd meg szerepedet és a szexualitást. 
Majd oldjuk azon sebeket, amiket férfiak által szenvedtünk, ahol megalázva, elnyomva, megcsalva, kihasználva és mellőzve éreztük magunkat.
Így újra képesek leszünk szeretni, szeretetet befogani, megteremteni tökéletes önmagunkat, és elfogadni a számunkra méltó partnert és szerelmet.
Gyakoroljuk az elengedést, a megbocsátást, és a végén tökéletes önmagunkként megteremtjük álmaink párkapcsolatát.


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com


2018. Szeptember 16. vasárnap 10-14.30-ig: Párkapcsolati oldás: Karmikus- és lélektársi kapcsolatok oldása. A szenvedés, félelmek, magány, féltékenység és szerelmi háromszögek blokkjainak oldása. ELENGEDÉS!
2018. Szeptember 23. vasárnap 10-14.30-ig: Bőség megteremtése életünkben, anyagi blokkok és mágiák oldása, életfeladat és családi karma összefüggései2018. Szeptember 30. vasárnap 10-14.30-ig: Ikerlélek nap: Az ikerlélek kapcsolatok lépései, szakaszai, és blokkjainak oldása. Felkészíteni lelkünket az összeolvadásra2018. Október 7. vasárnap 10-14.30-ig: Első földi élet - Atlantisz oldása, és ennek hatása az inkarnációs ciklusra, a lélektársi kapcslatokra és az életfeladatra
2018. Október 14. vasárnap 10-14.30-ig: Karmikus családi kapcsolatok oldása, családfatisztítás, belső gyermek gyógyítása

2018. Október 21. vasárnap 10-14.30-ig: Párkapcsolati blokkok - (távkapcsolatok, plátói szerelmek), a be nem teljesedett szerelmek sérüléseinek oldása, kilépni az áldozatszerepből. Elengedés, megbocsátás, az ismétlődő minták gyógyítása
2018. Október 28. vasárnap 10-14.30-ig: Előző élet, függőségek


Minden program Székesfehérváron kerül megrendezésre. Bármelyikre szeretnél jelentkezni, az aloeviki@gmail.com címen megteheted. Arra kérlek, hogy csak akkor foglalj helyet bármelyik napra, ha biztos, hogy el szeretnél jönni. Ha pedig bármi miatt mégsem tudsz megjelenni, kérlek mindenképpen jelezd, lehetőleg 1-2 nappal az oldás előtt, hogy másnak átadhassuk a helyet, aki jönni szeretne. Ha valaki nem szól, sajnos legközelebb nem tudunk fenntartani helyet számára. Köszönjük!

Megjegyzések