Aktuális programok

Az oldásokról bővebben itt olvashatsz: http://elozoeletek.blogspot.hu/p/oldasokrol.html


2018. Június 10. vasárnap 10-14.30-ig: Atlantisz, az első földi élet oldása, ezek hatása az életfeladatra és az ikerlélek kapcsolatokra. Lélektársi kapcsolatok blokkjainak gyógyítása


Közülünk sokan Atlantiszban kezdtük meg földi pályafutásunkat, és azon megpróbáltatások, melyek akkor értek bennünket, rányomták a bélyeget az egész inkarnációs ciklusra. A lélek legmélyebb blokkjai ide eredeztethetők. Elérkezett az idő, hogy a bölcsesség lencséjén át megértsük, megbocsássuk és feloldhassuk mindazt, amit Atlantisz óta őrzünk, mélyen eltemetve a tudatalattinkban, lelkünkben, szívünkben, és felszabaduljunk e karmikus teher alól.


Átélhetjük a teljességet, amikor még egész volt a lélek (a szétválasztás az ikerlelkek létezésének az oka), ezzel beaktiválva ezt az energiát.

Sokan hasonló életet választottunk a jelenben, hogy újra átmenjünk ugyanazokon az emóciókon és tapasztalásokon, hogy meggyógyítsuk mindazt, amit évezredek óta lelkünkben hordozunk. Hasonló életfeladatot választottunk (főként a fényküldötti feladatok), és újra ikerlelkünkkel együtt vállaltuk a fejlődést és a feladatok megoldását.

De elsődleges szempont, hogy a két lélek-fél között feldolgozásra kerüljenek a sérülések, a fájdalmak, megtörténjen a megbocsátás, hogy újra képesek legyenek a harmónia megélésére, és megteremthessék a saját földi mennyországukat.

A fájdalmak és félelmek oldásásának hatására elkezdenek majd áramolni azok az energiák, melyek elzártak attól, hogy megélhesd az életfeladatod és az igaz szerelmet.

Ha találkoztál már olyan emberrel, aki erős érzelmeket váltott ki belőled első pillantásra, valószínüleg egy lélektárssal volt dolgod. Ezek a kapcsolódások mindig különlegesen. Azt érezzük, már régóta ismerjük egymást. S utána minden pillanatunkat annak gondolata tölti ki, mikor lehetünk újra együtt. Néha elképesztő szenvedésnek tesszük ki magunkat, amikor ragaszkodunk ahhoz, aminek lehetőségét belevetítjük a másikba. 

Segíts magadon, hogy elérhető légy a szerelem számára!


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com2018. Június 16. szombat 10-14.30-ig: Párkapcsolati oldás, múltbéli kapcsolatok elengedése, megbocsátás, szerelmi mágiák, átkok oldása oldása


Meggyőződésem, hogy ha valaki kiteljesedett, boldog kapcsolatra vágyik, elsőként meg kell szabadulnia a múlt rabságától. Régen elszenvedett fájdalmaid, félelmeid mind ott dolgoznak lelked mélyén, szinte követelve maguknak a szenvedést. 

Születésünkkor különböző szenvedés-programokat, lenyomatokat hozunk magunkkal előző életeinkből. Ezek az információk lelkünkben tárolódnak. 

Ha a családodban többször fordultak elő ugyanazok a problémák (megcsalatás, erőszak, válás stb.), akkor elképzelhető, hogy generációs átkokat vagy szerelmi mágiákat hordozol. 

Az, hogy régmúlt életekben hogyan bántál az ellenkező nemmel, illetve hogyan bántak Veled, mind meghatározza jelen kapcsolataidat. Ezenkívül azok a minták is erőteljes hatást gyakorolnak Rád, amik gyermekkorodban körbevettek. 
Akár jelenlegi kapcsolatodat újítanád meg, akár a társadat szeretnéd magadhoz vonzani, ez a nap segítséget nyújthat Számodra. 

Ha éppen egy problémás kapcsolatban élsz, megtanuhatod, hogyan mentsd meg a kapcsolatot - ha érdemes rá. Az oldásban ráérezhetsz, hogy a megfelelő emberrel élsz-e együtt, és ha nem, bátorságot kaphatsz az elengedéshez.

Elengedni nem csak azt az embert szükséges, akit már nem szeretünk. Az elengedés azt jelenti, hogy nem állítom meg az életem senki miatt. Tudom, hogy egy nagyobb erő munkálkodik a háttérben értünk, és még azért nem valósult meg a kapcsolat, mert nem volt itt az ideje. Elengedni azt jelenti, hogy bízom a gondviselésben, és bízom a másik ember szabad akaratában. Az elengedéssel nem lazul a kapcsolat, csupán megszűnnek a függőségek. Így sokkal hamarabb találunk egymásra fizikai síkon. 

Ez a nap kifejezetten a blokkok felismeréséről, azok felszabadításáról, az elengedésről, elfogadásról és megbocsátásról szól. Hogy megtudd, miért követeled tudat alatt a szenvedést. 

A jelen időszak egy óriási tükör minden lélek számára.

Ne feledd! A boldogságod Tőled függ, senki mástól. Senki más nem tud boldoggá tenni, mint Te önmagadat! 

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2018. Június 17. vasárnap 10-14.30-ig: Családfatisztítás, megbocsátás, elengedés, magzati kor és születés blokkjainak oldása

Amikor egy lélek eldönti, hogy újra megszületik a földi létbe, elsőként azt a két személyt választja ki, akikhez kíván megszületni, és később majd a szüleinek nevezhet. Igen, valóban mi választottuk ki, hova kívánunk megszületni. Ez elsőre furcsának tűnhet, hiszen sokszor idegennek érezzük családtagjainkat. 

Gyermekként is éreztük, hogy minket nem értenek meg, és talán álmodoztunk is róla, milyen jó lenne másik családban élni. Ott, ahol több a szeretet, az elfogadás, a megértés. Ahol több figyelmet, időt kapunk. Ahol nem kritizálnak, nem bántanak, és őszinték velünk. A Benned élő gyermek rendkívül magányos és szomorú. 

Ám a köztes létben pontosan tudtuk, milyen tapasztalásokra kell szert tennünk ahhoz, hogy fejlődhessünk, így két olyan szülőt választottunk, akik pontosan ugyanazokkal a sérülésekkel rendelkeznek, amiket mi is magunkkal hoztunk előző életünkből, hogy tükröt tarthassanak elénk, hogy tisztán lássuk, mely érzéseket kell meggyógyítani magunkban. 

A gyermekkorban tapasztaltak, a belénk égett minták és érzések hatással vannak arra, mennyire tudod sikeresen irányítani az életed és hogy milyen minőségűek a kapcsolataid. Meghatározza, mennyire vagy képes szeretni magad, és mennyire engeded meg, hogy a bőség jelen legyen életedben. Mindkét szülőnek megvan a szerepe és jelentősége az életedben. Ha megérted a velük való kapcsolatodat, ha elfogadod őket és megbocsátod a múltat, fény költözik a mindennapjaidba. Ha feldolgozod a gyermekkorod sérüléseit, már nem azon minták irányítják majd érzéseid, és ezáltal cselekedeteid. A megértés mindig feloldozást hoz magával. Ettől pedig javul életed minősége. Oldjuk a szülőkkel való kapcsolatokat, a szülők gyermekkorát és újra felvesszük a kapcsolatot a bennünk és gyermekkel. 


Édesanyád érzései meghatározták magzati korodat, így ha ez egy “problémákkal” teli időszak volt számára, akkor azóta is azt érezheted, hogy az élet csupán problémákból és szenvedésekből áll. Ha nem tervezett gyermek voltál, esetleg más neműnek vártak, szintén gyötörhet a bűntudat, sokszor magad sem tudod, miért. Azóta is mindenkinek próbálsz megfelelni, és azt érzed, kevés vagy.  


Ezen blokkok kerülnek oldásra a nap folyamán, hogy megszabadulhass gyermekkorod fájdalmaitól, a folyamatos önbüntetésektől, függőségektől, hogy szabadabban élhesd meg feladataid, és rátalálhass valódi önmagadra.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com2018. Június 24. vasárnap 10-14.30-ig: Bőség blokkok oldása, életfeladat megtalálása, vágyaid megteremtése


Gondolkodtál már rajta, hogy miért van az, hogy az egyik ember könnyűszerrel teremti meg vágyait, míg a másiknak látszólag semmi nem sikerül? 
Vajon miért lehet, hogy az emberek egy része hatalmas anyagi vagyonra tesz szert, mások pedig szegénységben élik le egész életüket? 

Tudnod kell, hogy életed egy tükörkép, melyben láthatod belső világod. Legkáprázatosabb iróniája, hogy amire vágysz, azzal mind-mind rendelkezel. De hordozhatsz lelkedben olyan blokkokat és sérüléseket, mellyel lezárod a bőség energia áramlását. 

Az öröklött családi minták, előző életekben szerzett élmények teremtik meg az egyéni tapasztalataidat. A régmúltban tett szegénységi fogadalmak még ma is hatnak Rád. A lélek magával cipeli inkarnációról inkarnációra. 

Azonban feloldozhatod lelked azon részét, amely a mai napig blokkolja a bőség áramlását életedben és szinte követeli a szenvedést. 

Óriási hatással van Rád az a lenyomat, amit családod hitrendszeréből magadban hordozol, így feloldásra kerülnek azon szülői minták, melyek akár több évszázada futnak a  vérvonalon, és arra kényszerítenek, hogy elutasítsd a bőség megjelenését az életedben. 

A nap abban segít, hogy elérhető légy a bőség számára, megnyisd magad, visszatérjen a hited, hogy belső, lelki gazdagságod és bőséged idővel anyagi formát öltsön.

Ha nem érted életed történéseit, ha úgy érzed, mindig csak kihasználnak, ha nem tudsz bánni a pénzzel vagy elveszettnek gondolod magad, hasznos lehet Számodra az oldás.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2018. Július 1. vasárnap 10-14.30-ig: Lelki gyógyító nap: vallási programok, önbüntetések, áldozati szerep oldása, a gyász feldolgozása

Érezted már valaha, hogy képtelen vagy megszabadulni bizonyos érzésektől, fájdalmaktól, “problémáktól”? Mintha rabjuk lennél, és irányítanák az életedet. 

Ezek lehetnek bizonyos érzések, mint a harag, félelem, fájdalom, gyötrődés, megalázottság, bánat, vagy akár a megbocsátásra való képtelenség.
Ha sokáig ebben az állapotban maradunk, meggyengülünk energetikailag. Ez különböző függőségekhez, majd egészen súlyos testi tünetekhez, betegségekhez is vezethet. 

Mindenki képes rá, hogy feltárja lelkében a “probléma” gyökerét, szabadon engedje azt, hogy újra önmaga lehessen teljes mértékben. Hogy megakassza ezt a régóta tartó önbüntetést.

Bármikor van jogom és lehetőségem változtatni mindezen. Senki más nem tudja a blokkjaimat oldani, és senki más nem gyógyíthat meg, mint én önmagamat. Minden segítség csupán eszköz, mely előrébb vihet a saját utamon, s talán lehetőséget ad a gyorsabb felismerésre és megértésre.

A testi és lelki fájdalmak ajándékok, mellyel arra ösztökéljük saját magunkat, hogy változtassunk végre.

Ha valaha része voltál vallási közösségnek, ahol Rád erőltettek bizonyos nézeteket, elképzelhető, hogy azóta is blokkolják előre haladásodat. Ha egyszer tényként elfogadtad őket, főként ha félelemben tartottak vele, még mindig ott munkálkodnak Benned. 

Ha megkereszteltek akaratod nélkül, és Rád erőltették mindezt, részese lettél akaratlanul egy mágiának, ami azóta is szenvedésben tarthat. Ideje elengedni mindezt! 

Végül dolgozunk a gyász elengedésén. “Gyászmunka azonban nem csak haláleset kapcsán válik szükségessé. Az életút során fellépő nagy változások (pl. válás, elkerülés a szülői háztól, költözés, külföldi munkavállalás, iskola- vagy munkahelyváltás, fontos kapcsolatok megszakadása, tevékenységek megszűnése, munkanélküliség, nyugdíjazás) szintén súlyos veszteségélménnyé válhatnak, és ezeket hónapokig elhúzódó lelki változások kísérhetik. Az egyéni- és kollektív traumák átélését szintén hosszú gyászfeldolgozás követi. A legmegrázóbb esemény mégis a közvetlen hozzátartozók halála.” Dr. Pálfalvi Rita

Az oldás egyik legörömtelibb következménye a megértés és elfogadás, melynek következtében előrelépés történik a lelki fejlődés útján.

Nem számít, hány évesek vagyunk, mélyen belül mindannyian tudjuk, hogy nagy dolgokra vagyunk képesek, s talán titokban vágyunk is rá, hogy kapcsolatba kerüljünk valódi lényünkkel és harmóniába hozzuk testünket-lelkünket.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2018. Július 8. vasárnap 10-14.30-ig: Lélektársi kapcsolatok oldása előző életekben, szívcsakra tisztítása, a szerelem befogadása

Gondolkodtál már azon, miért van, hogy egyes  emberek már az első találkozáskor szimpatikusak Számodra és kellemes érzés költözik a szívedbe, amikor meglátod őket? Míg mások ellenszenvet váltanak ki, mielőtt bármit is mondanának? 
Azok az emberek, akikkel a sors összehoz bennünket, nagy valószínűséggel részei voltak már elmúlt életeinknek. 
Sokszor nem értjük emberi kapcsolatainkat. Azok a lelkek újra találkoznak, akik előző életeikben nem oldották meg közös feladataikat. Érzelmeink mindig jelzik, kivel van megoldandó feladatunk. 
Az oldás nem csupán abban segít, hogy fényt deríts rá, 1-1 embertársaddal volt-e múltbéli közös életed, de segít a negatív karma feloldásában, és a kapcsolat megértésében. 
A karma angyalai megnyitják az emlékezés kapuit, melyen besétálva közelebb kerülhetsz önmagadhoz, és másokhoz. 

Ha megérted a kapcsolat múltját, megváltoztathatod a jövőjét. Segít a megbocsátásban, az elfogadásban. Segít elengedni a félelmidet.

Ez rendkívül fontos, hiszen szívcsakra eltömődik, összezsugorodik, és szennyezetté válik a szeretettől vagy szerelemtől kapcsolatos félelmektől. Minden embernek volt már része fájdalomban a kapcsolatai során. Ez a fájdalom okozza azt, hogy félünk szeretni. Mégis, mivel a szeretet az élet értelme, ezért ez a félelem azt okozza, hogy elveszítjük a kapcsolatot az élet valódi értelmével. Zavarttá válunk és elfelejtjük, hogy milyen az igazi szeretet. Amikor a szeretettől félünk, akkor tulajdonképpen attól félünk, hogy önmagunk legyünk.
Emiatt óvatossá. Annyira félünk attól, hogy megbántanak, manipulálnak bennünket, és rosszul bánnak velünk, vagy kontrollálnak bennünket, hogy elhatároljuk szívünket a szeretet adásának és fogadásának minden élményétől. Sajnos, amikor bezárjuk a szívünket, akkor elzárjuk annak útját is, hogy a szerelem ránk találjon. 

Rajtad múlik, mennyire vagy hajlandó szembenézni a múlt fájdalmaival és félelmeivel, megnyitni magad, hogy végre kiteljesedett szerelemben élhess. 

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com2018. Július 15. vasárnap 10-14.30-ig: Generációs minták-, a családban visszatérő programok oldása (magány, szegénység, válás, betegségek, stb...) Szülőkkel, testvérekkel való viszony oldása


Jó, ha az ember tisztában van azzal, hogy energiánk teljes egészét szüleinktől kapjuk. A kérdés csak az, hogy képesek vagyunk-e befogadni azt, ami örökségként tőlük kapunk. Ezzel kell gazdálkodnunk, ha lehet, fele-fele arányben. Ha ellenállunk ennek az energiának (ha haragszunk a szüleinkre, elutasítjuk őket), akkor rendkívül alacsony rezgésen működünk. 

Ha megvizsgáljuk, milyen az anyagi helyzetünk, hogyan működnek a párkapcsolataink, illetve mennyire tudjuk megélni férfiasságunkat/nőiességünket, ebből már következtethetünk arra, melyik szülőnket utasítjuk el tudatalatt. 

Ha az elfogadás megtörténik, érdemes megvizsgáni, a szüleink milyen energiák hordoznak magukban családi örökségként. Ha visszaköveted a családfát, és látod, hogy egy-egy esemény, élethelyzet gyakran előfordul (pl. válás, megcsalás, bántalmazás, anyagi nehézségek, depresszió, betegségek), és ugyanezt magadban is érzed, érdemes foglalkozni vele, meggyógyítani ezt a mintát Benned. Tapasztalataim szerint, míg nincsenek feloldva ezek a generációs minták, addig szinte minden erőfeszítés hiábavaló. 

Egy ember életét és boldogulását óriási mértékben határozza meg az, hogy mit hozott otthonról, milyen családból érkezett, kik voltak a felmenői, hogyan éltek, és miket tettek. 

Ha hajlandó vagy szembenézni mindezzel, akkor már nem fogok a családodat és a szüleidet okolni a sorsod alakulásáért, és végre úgy alakulnak majd a dolgaid, ahogyan szeretnéd. Minden a felelősségvállalással kezdődik. 

Fontos, hogy megértsd, Te is beleegyezésedet adtad ahhoz, hogy ebbe a családba szüless, ez mindig egy közös szerződés. Pontosan tudtad, mely helyzetekkel kell szembenézned, hogy fejlődni tudj. Bármilyenek is a szüleid, ők képesek tölteni Téged, ha hagyod. 

Sehol sem képes akkora sebet szerezni az ember, mint a vérségi és ezen belül is a legszorosabb családtagi kapcsolatokban. Itt minden kiéleződik: árulás, csalás, bajkeverés de a szeretet és a jószívűség is.

A testvéreddel való kapcsolatod nagymértékben meghatározza későbbi emberi kapcsolataidat, főként a párkapcsolatokat. Ezen blokkok is oldásra kerülnek, hogy megértsd, miért vonzod folyton ezeket a helyzeteket. 

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com

2018. Július 21. szombat: Lélektárs - találkozó


2018. Július 22. vasárnap 10-14.30-ig: Találd meg a nőiességed/férfiasságod! - és ezáltal a szerelmet önmagadban. Összefüggések a családi minták és párkapcsolatok között - ezek oldása

Reménytelennek látod magad, tehetetlennek? Nem működik megfelelően a párkapcsolatod, vagy jóideje nincs is? Elgondolkodtál már azon, miért nem tudod megélni a férfiasságod/nőiességed? 

Nem tudom, valaha érezted-e, hogy Téged nem vesznek észre, szinte láthatatlan vagy? Hogy nem igazán rajonganak körbe az ellenkező nem tagjai? 

Vagy éppen ellenkezőleg: a kisugárzásod vonzza őket, de nem igazán sikerül tartós, egyenrangú kapcsolatokat kialakítanod. Lehet, hogy inkább csak használnak/kihasználnak, vagy éppen nem vállalnak fel. Vajon mikor és hol csúszott el az egyensúly?  

Elsőként arra kérlek, tedd fel magadnak a kérdést, hogy elégedett vagy-e nőként vagy férfiként önmagaddal. Tudod-e élni a tökéletes társ, feleség, férj, anya vagy apa szerepét? Szereted-e a külsőd? Vagy azt érzed, kissé megkopott a fényed?

Vajon mikor és hogyan sérült meg női-férfi részed, ami miatt önsajnálatba és önbüntetésbe kezdtél?

Lehet, hogy elméd nem tudja a választ, de lelked mindenre emlékszik. 

Ha megtörténik a múlt megbocsátása és elfogadása, egyenes az út a boldogság felé. Főként azonban magunknak kell megbocsátani, amiért bevállaltuk ezt az életet, ezeket a megtapasztalásokat. 
Ezenkívül jó tisztában lenni vele, milyen programok futnak a vérvonalon, milyen összefüggés van az édesanyáddal való kapcsolatod és a párkapcsolataid között, hogyan hat Rád, amit gyermekkorodban érzékeltél azon kapcsolatokból, melyek a közvetlen környezetedben voltak. 
Érdemes megérteni, mit hoztak a szülők magukkal, hogy lásd, csak azt adhatták, ami bennük is volt. 

Megvizsgáljuk, hogy a volt patrnereid és a szüleid között milyen összefüggések mutatkoznak, így leszel képes feloldani és elengedni őket a megértés által. A nap végére érezheted, hogy ott vár Rád a valódi társad, aki már nem csupán a sérüléseidet mutatja, hanem megnyitja a szívedet és Te elengedve az ellenállást, végre meg mered élni a valódi szerelmet. Mersz végre Férfi/vagy nő lenni teljes önvalódban. 

Ha valaki valódi gyógyulást szeretne a párkapcsolatában, érzelmi életében, rendkívül hasznos lehet Számára az oldás. 


Bővebb információ: aloeviki@gmail.com2018. Augusztus 5. vasárnap 10-14.30-ig: Atlantisz, az első földi élet-, és az ismétlődő inkarnációs blokkok oldása, életterved feltárása, ikerlélek kapcsolatok gyökerének oldása
Közülünk sokan Atlantiszban kezdtük meg földi pályafutásunkat, és azon megpróbáltatások, melyek akkor értek bennünket, rányomták a bélyeget az egész inkarnációs ciklusra. A lélek legmélyebb blokkjai ide eredeztethetők. Elérkezett az idő, hogy a bölcsesség lencséjén át megértsük, megbocsássuk és feloldhassuk mindazt, amit Atlantisz óta őrzünk, mélyen eltemetve a tudatalattinkban, lelkünkben, szívünkben, és felszabaduljunk e karmikus teher alól.

Átélhetjük a teljességet, amikor még egész volt a lélek (a szétválasztás az ikerlelkek létezésének az oka), ezzel beaktiválva ezt az energiát.

Sokan hasonló életet választottunk a jelenben, hogy újra átmenjünk ugyanazokon az emóciókon és tapasztalásokon, hogy meggyógyítsuk mindazt, amit évezredek óta lelkünkben hordozunk. Hasonló életfeladatot választottunk (főként a fényküldötti feladatok), és újra ikerlelkünkkel együtt vállaltuk a fejlődést és a feladatok megoldását.

De elsődleges szempont, hogy a két lélek-fél között feldolgozásra kerüljenek a sérülések, a fájdalmak, megtörténjen a megbocsátás, hogy újra képesek legyenek a harmónia megélésére, és megteremthessék a saját földi mennyországukat.

Feltárjuk azokat a mintákat, amik évezredek óta ott munkálkodnak Benned, és életről életre ugyanazokat a szituációkat vonzzák. 

A fájdalmak és félelmek oldásásának hatására elkezdenek majd áramolni azok az energiák, melyek elzártak attól, hogy megélhesd az életfeladatod és az igaz szerelmet.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com2018. Augusztus 12. vasárnap 10-14.30-ig: Sorsfeladatok és bőségcsatornák tisztítása,  létbizonytalanság és anyagi illúziók oldásaA bőség, anyagi jólét Benned dől el aszerint, hogy milyen a hozzájuk kapcsolódó hitrendszered , amit a neveltetésből és felmenőidtől magadban hordozol. Ez határozza meg érzéseid, tapasztalataid, amivel folymatosan teremtesz. 

 Ennek következtében rengeteg blokk alakul ki, amivel hiányt vonzol. Sokszor nem is érted, mi okozza a megrekedést. De mintha le lennél láncolva, egyszerűen képtelen vagy tovább lépni. 

Felszabadítjuk a lelket a régi szegénységi, cölibátusi fogadalmak alól, melyek hatnak életeken át. Ezek az önbüntetések eredhetnek olyan régi inkarnációkból, amikor rosszul bántunk a pénzzel vagy visszaéltünk a hatalommal, és most vezeklünk érte. De okozhatnak blokkot vallási tényezők és azok a helyzetek is, amikor megtapasztaltuk, hogy más hatalommal bíró, gazdag emberek számunkra értéktelen életet élnek, és kialakult bennünk egy olyan lenyomat, hogy "akinek pénze van, nem jó ember".

Azon blokkokat oldjuk, melyek elválasztanak a lelki és fizikai bőség megtapasztalásától.
Úgy érzed, munkahelyed, karriered nem nyújtja azt a belső szabadságot, elismerést és lelki gazdagságot, melyre vágysz? A nap többi része pedig arról szól majd, hogy miként találhatjuk meg valódi hivatásunkat, és hogyan teremthetjük meg belső és külső gazdagságunkat a kozmikus törvényszerűségek segítségével.

Hogyan gondolkodjunk spirituálisan a gazdagságról?
Mi módon teremthetünk magunknak olyan gazdagságot és hitet, amely boldoggá teszi életünket? (pénz, karrier, egészség, szerelem, párkapcsolat, család)
Alakítsd úgy az életed, hogy az a környezeted javát is szolgálja.
Mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy belső, lelki gazdagsága és bősége idővel anyagi formát öltsön.

Bővebb információ: aloeviki@gmail.com
2018. Augusztus 19. vasárnap 10-14.30-ig: Ikerlélek-kapcsolatok blokkjainak oldása, a hit és bizalom erősítése. Szerelem vonzás

2018. Augusztus 26. vasárnap 10-14.30-ig: Ősi családi karma oldása, ősi anya-seb, ősi apa-seb gyógyítása, a türelem és kitartás blokkjainak oldása

Minden program Székesfehérváron kerül megrendezésre. Bármelyikre szeretnél jelentkezni, az aloeviki@gmail.com címen megteheted. Arra kérlek, hogy csak akkor foglalj helyet bármelyik napra, ha biztos, hogy el szeretnél jönni. Ha pedig bármi miatt mégsem tudsz megjelenni, kérlek mindenképpen jelezd, lehetőleg 1-2 nappal az oldás előtt, hogy másnak átadhassuk a helyet, aki jönni szeretne. Ha valaki nem szól, sajnos legközelebb nem tudunk fenntartani helyet számára. Köszönjük!Szép napot kívánunk! Viki, Márti

Megjegyzések