Önbüntetéseink



Észrevetted, hogy a társadalom és a neveltetés mind arra ösztökél, hogy mély bűntudatot érezz, ha mersz a szíved szerint élni és döntéseket hozni? A szüleidtől és előző életeidből hozod magaddal azokat a mintákat, amelyek folyamatosan félelemben tartanak, és amik miatt bűnösnek érezheted magad. 


Ezenkívül vannak embertársaink, akik szakértői annak, hogyan keltsenek bennünk bűntudatot érzelmi zsarolással. Megfélemlítenek, hogy uralni tudjanak, vagy hogy igazolhassák saját igazságukat. 


Azok a személyek, akik állandóan bírálnak, kritizálnak másokat, igazi félelemben élnek. De ahelyett, hogy szembenéznének saját fájdalmaikkal, a te életeddel foglalkoznak. Ettől fontosabbnak érzik magukat. Mesterei annak, hogy bűntudatot ébresszenek. Sok, önmagát spirituális segítőnek nevező “szakember” is közéjük tartozik. Érzéketlenül, a lelkeden átgázolva próbálnak félelmet ébreszteni benned, elvenni az erődet. 

 Tömegeket tartanak félelemben, és azt sugallják az emberek felé, hogy náluk van az élet igazsága, és aki nem ezt követi, az bűnös. Fenyegetőznek, zsarolnak. Hataloméhesek. Eladják a lelküket az ördögnek. Félrevezetik, becsapják a kereső embereket. Ők pedig csalódottak és kiégettek lesznek. 


De hidd el, a lelkedben ott van minden kérdésedre a válasz. Ha valahol kellemetlenül érzed magad, azonnal állj fel és menj tovább. Ne engedd, hogy bárki is bűntudatot ébresszen benned, mert az egy romboló energia. 


A múlt miatt pedig ne érezd magad kellemetlenül. Ami megtörtént, azon már változtatni nem tudsz. Akkor, abban a pillanatban az tűnt a legjobb döntésnek. Bocsáss meg magadnak, szabadítsd fel a lelked. A boldogsághoz csupán a saját önbüntetésedtől kell megszabadulnod.


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



MentésMentés

Megjegyzések