Önbüntetéseink

Észrevetted, hogy a társadalom és a neveltetés mind arra ösztökél, hogy mély bűntudatot érezz? A szüleidtől és előző életeidből hozod magaddal azokat a mintákat, melyek folyamatosan félelemben tartanak, és bűnösnek érezheted magad. 

Ezenkívül vannak embertársaink, akik szinte arra "szakosodtak", hogy lelkedre hatva zsaroljanak az érzéseiden át. Megfélemlítenek, hogy elérjék céljukat. 

Azok a személyek, akik állandóan bírálnak, lenéznek másokat, igazi félelemben élnek. De ahelyett, hogy szembenéznének saját démonjaikkal, a Te életeddel foglalkoznak. Ettől fontosabbnak érzik magukat. Mesterei annak, hogy bűntudatot keltsenek Benned. Sok olyan emberek tartozik közéjük, akik spirituálisnak vallják magukat. Tömegeket tartanak félelemben, és azt sugallják az emberek felé, hogy náluk van az élet igazsága, és aki nem azt követi, az bűnös. Fenyegetőznek, zsarolnak. Hataloméhesek. Eladják a lelküket az ördögnek. Félrevezetik, becsapják a kereső embereket. Ők pedig csalódottak és kiégettek lesznek. 

Hidd el, a lelkedben ott van minden kérdésedre a válasz. Ha valahol kellemetlenül érzed magad, azonnal állj fel és menj tovább. Ne engedd, hogy akárki is bűntudatot ébresszen Benned, mert az egy romboló energia. 

A múlt miatt pedig ne érezd magad kellemetlenül. Ami megtörtént, azon már változtatni nem tudsz. Akkor, abban a pillanatban az tűnt a legjobb döntésnek. Bocsáss meg magadnak, szabadítsd fel a lelked. A boldogsághoz csupán a saját önbüntetésedtől kell megszabadulnod.

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: MentésMentés

Megjegyzések