A változás és Te

Tudom, hogy nem könnyű Neked. Olyan dolgokkal szembesít az élet, amitől mindig is rettegtél. 

Alighogy megoldod a feladatot, máris arcul csap a következő. 
Nézd a dolgok jó oldalát: Mivel nagyon gyors a változás, így keseregni sincs idő. Ezek a szélsőségek végre megtanítanak a jelenben maradni. Nem a múlton rágódsz, nem a jövő miatt aggódsz, hanem a jelen feladatait éled. 

Hidd el, ez most egy olyan változás a világban, ami mindent megváltoztat. A Te feladatod az, hogy megfelelően állj a változáshoz. Először is: fogadd el szükségességét. A régi világ már nem tudja fenntartani magát. Az elfogadás nagymértékben megkönnyíti a helyzetet. Nem áldozat leszel, hanem egy tudatos lény, aki tisztában van azzal, hogy minden megújulást egy összeomlásnak kell megelőznie. 

A sors tudja a dolgát. Aki és ami nem szolgálja a fejlődésed, eltávolodik Tőled. Ne hadakozz, ne állj ellen. Engedd el szeretettel. Minden a Te érdekedben történik. 

Ne tragédiaként kezeld a helyzetet, csak egy megoldandó feladatként. Kérdezd meg magadtól: Számítani fog 5 év múlva az a "probléma", ami miatt jelenleg aggódom? Ha a válasz nem, akkor nyugodj meg. Ha úgy érzed, hogy igen, akkor is csendesedj el, és add a segítőid kezébe a megoldást. Mennyi, de mennyi beteljesedést rontottunk már el azzal, hogy azonnali megoldást akartunk. Hagyd megérni a helyzetet a megoldásra!

MINDEN élethelyzet, amit megteremtettél magad körül, a megoldást is magában hordozza. A lelked tudta, hogy szükséged van rá a fejlődésed érdekében. A nap holnap is felkel, egy új lehetőséget tálalva életedhez. 

Találd meg a békét és harmóniát, hogy újult erővel indulhass valóra váltani az álmaidat!

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 

MentésMentés
MentésMentés

Megjegyzések