A változás és te



Tudom, hogy nem könnyű az életed. Azokkal a dolgokkal szembesít a sors, amitől mindig is rettegtél. Aminek próbáltál hátat fordítani. 


Nagy küzdelmek árán megoldod a feladatot, de máris jön a következő. Folyamatosak a próbatételek, alig van idő pihenni. Ugye érezted már te is, hogy nem bírod tovább? 


Nézd a dolgok jó oldalát! Rendkívül gyorsan változik a világ.  Ezek a szélsőségek végre megtanítanak a jelenben maradni. Nem a múlton rágódsz, nem a jövő miatt aggódsz, hanem a jelen feladatokra fókuszálsz. Lehet, hogy pont ez a tanulandó lecke. 


Hidd el, ez most egy olyan változás a világban, ami mindent megváltoztat. 

A te feladatod az, hogy megfelelően kezeld magadban az érzelmeket. Először is, fogadd el a változás szükségességét. A régi világ már nem tudja fenntartani magát. Az elfogadás nagymértékben megkönnyíti a helyzetet. Nem áldozat leszel, hanem egy tudatos teremtő, aki tisztában van azzal, hogy minden újjáépülést egy összeomlásnak kell megelőznie. 


A sors tudja a dolgát. Aki és ami nem szolgálja a fejlődésed, eltávolodik tőled. Engedd el szeretettel. Minden a te érdekedben történik. 


Ha nehezen viseled az eseményeket, akkor kérdezd meg magadtól: Számítani fog öt év múlva az a "probléma", ami miatt jelenleg aggódom? Ha a válasz nem, akkor nyugodj meg. Ha úgy érzed, hogy igen, akkor is csendesedj el, és add a segítőid kezébe a megoldást. Mennyi, de mennyi beteljesedést rontottunk már el azzal, hogy azonnali megoldást akartunk. Hagyd megérni a helyzetet. Sokszor a legtöbb, amit tehetünk az, hogy elengedünk. Az élet kreatívabb megoldást talál, mint amit mi elképzelünk. 


De ne feledd! MINDEN élethelyzet, ami körülötted megteremtődött, magában hordozza a megoldást is. A lelked tudta, hogy szükséged van rá a fejlődésed érdekében. A nap holnap is felkel, egy új lehetőséget biztosítva neked. 


Találd meg a békét és a harmóniát magadban, hogy újult erővel indulhass valóra váltani az álmaidat!


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html



MentésMentés
MentésMentés

Megjegyzések