Egy párkapcsolatban nem lehetnek titkok
Világ életemben azt vallottam, hogy egy párkapcsolatban nem lehetnek titkok, hiszen ha valóban szeretjük a másikat, elfogadjuk őt feltételek nélkül. Nem akarjuk megváltoztatni, saját képünkre formálni.


Én is kitárom a lelkem, megmutatom, ki vagyok valójában. Hogyan is várhatnám, hogy feltételek nélkül szeressenek, ha azt sem tudják ki vagyok? Ha úgy élem az életem, hogy mindenkihez más álarcot teszek magamra? 

Ha a társam valódi lényemet szereti, akkor elfogadja, bármi is történt eddig az életemben. 


Egy valódi kapcsolatban nincsenek titkok. Mindkét fél tudja, és elfogadja, hogy külön feladatokkal születtünk, és eddig is mindenki a saját útját járta. Nem ítélik meg egymást. 


Emberek vagyunk, sokat hibáztunk. Mindenkinek hozott a múltban olyan döntéseket, amiket a mai bölcsessége már nem tenne meg. De nem kell szégyellni, hiszen ebből lettek a megtapasztalások, ezáltal alakult ki jelen értékrendünk, és tévedéseink által lehetünk azok az emberek, akik mára lettünk. Ha ezeken nem mentünk volna keresztül, talán ez a kapcsolat sem jött volna létre. 


Ez vagyok ÉN, bátran vállalom. Nem az vagyok, aki tegnap, vagy tíz éve voltam. Így aki szeret, szereti a múltamat is, mert hozzám tartozik. A múltjának köszönheti azt a csodás embert, aki élete párja lett. 


Egy párkapcsolatban nincsenek hazugságok. Aki szeret, elfogad, és meg meri mutatni magát. A többi mind csak magyarázat...


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.htmlMegjegyzések