Hiányzol!
Hányszor, de hányszor hallottam az elmúlt években, hogy “Annyira hiányzik Ő". 

Az emberek úgy gondolják, hogy szeretetlenségük nem csillapodhat, csupán annak az EGY embernek a közelségétől. Pedig lehet, hogy csak egy álomhoz, egy illúzióhoz ragaszkodnak. 


Találkoznak valakivel, és az illető felébreszt lelkükben egy különleges érzést. Megnyílik a szív, és rögtön szebbnek látják a világot. Hirtelen minden színes lesz, élettel teli. Boldogság illata terjeng a levegőben. Boldognak lenni pedig jó dolog. Ilyenkor szeretjük önmagunkat.


A baj ott kezdődik, amikor az a bizonyos EGY eltávolodik, és a boldogság érzése is szép lassan eltűnik. Sajnos megint mástól tették függővé a boldogságot. Még mindig nem értik, hogy addig nem kaphatják meg a másiktól, míg nem adják oda önmaguknak. 


Magukban kell megtalálni ezt az érzést. Erre tud rákapcsolódni az az ember, akivel sorsuk majd eggyé válik. A szomorúsághoz, a magányhoz nem tud egy szerelmes szív kapcsolódni. A valódi szerelemben nem egy hiányt pótol a társ, hanem a bennünk lévő túlcsorduló szeretetet osztjuk meg vele. Óriási különbség. 


Tedd a szívedre a kezed kérlek. Valóban a másik ember hiányzik, vagy az az érzés, amikor melletted volt és hittél a szerelemben? Ő hiányzik, vagy a boldogság? Ő hiányzik, vagy boldog önmagad?


Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.htmlMegjegyzések

Megjegyzés küldése