A fizikai testben megjelenő betegségekről




Talán ma már az orvostudomány is ki meri mondani, hogy a testben megjelenő betegségeknek lelki okai vannak. Egyre többet halljuk ezt orvosoktól. Igaz az is, hogy a lelki okokat megtalálni, nem mindig könnyű, de a testi tünetek megszüntetéséhez szükséges. A theta konzultációk alkalmával sokszor ez az egyik feladatunk. 

Egyre többen fordulnak hozzám mostanában testi tünetekkel, betegségekkel. Azt is megfigyeltem az elmúlt hetekben, hogy egyre komolyabb problémákkal érkeznek a kliensek. Sokszor az orvosi diagnózissal a kezükben, kétségbeesve keresnek meg, hogy mit lehet tenni?

Szóval nagyon fontos azt a tényt elfogadnunk, hogy testben élünk. Minden, ami a lelkünknek fáj, feldolgozhatatlan, előbb vagy utóbb megjelenik a fizikai testben. 

Nem nagy dolgokra kell gondolni elsőre. Mondok egy példát: amikor fáj a torkod például vagy köhögsz, akkor az orvos azt mondja neked, megfáztál. Ami lehet igaz is. De lehet olyan ki nem mondott dolgok testi lenyomata, ami ott maradt bent, és ezért megborítja az energia rendszeredet.

Amikor például félelmeid vannak nőként az anyasággal kapcsolatban, vagy bántalmaztak, vagy „csak” megcsaltak, akkor a női szervek érintettek első sorban. Tehát a rengeteg ciszta mögött mondhatjuk, hogy a civilizáció áll, de valójában olyan lelki blokkok, amelyeket fel kell deríteni ahhoz, hogy a ciszta onnan eltűnjön.

Amikor nagyon fáj a derekad, a keresztcsontnál, akkor sokszor igazából azért fáj, mert nem a Te életedet éled. Valakitől a családban átvállaltál olyan dolgokat, amelyek Neked terhesek. Ezek sosem tudatos programok, hitrendszerek, ezek mindig tudat alatt futnak.

A betegségek mögött sokszor a szeretethiány van. Az a szeretet hiány, ami a betegség megjelenésével oda vonja Rád a figyelmet, és sokan ezért tartják magukat beteg testben. Hiszen, amikor valaki beteg, akkor a figyelem felé fordul és a vele egy kis plusz szeretet.

A „szegény én” energia is itt tudja tartani a betegséget, ameddig nem lesz elég az „áldozat vagyok” szerepből, addig újabb és újabb testi panaszok nehezítik az életed.
Én azt mondom, hogy minden, ami a testben megjelenik, jelzés. 

Persze ennek vannak enyhe és durva fokozatai. Amikor hirtelen a semmiből azt hallod, hogy rákos vagy, akkor ott sok-sok apró jelzés elkerülte a figyelmed, mert a test mindig jelez. Nagyon fontos az a hozzá állás, hogy megértsük: a testi betegségek csak tünetek.

Amikor hozzám fordulnak különböző betegségekkel, akkor a theta konzultáció során felderítjük, kiderítjük, hogy mi és mikor aktiválta az adott tünetet. Amikor ezt megtaláljuk és oldjuk, meggyógyítjuk a tudatalattiban, akkor a test leköveti a gyógyulást.

Aztán a következő lépés megnézni azt a helyzetet, amikor egészséges vagy. Mi történik akkor? Mit változtatnál meg az életedben magadért? Választanád már magad?

Szinte az esetek nagy részében, amikor a fizikai test nem gyógyul, arról van szó, hogy nem tudják elképzelni, hogy mi fog történni a gyógyulás után.

Ez pedig a kulcs a gyógyuláshoz.

Szóval, bármi is jelenik meg a testben, annak lelki oka van. Lehet az régről hozott gyermekkori trauma. Lehet gyermekkorban elveszített szülő fel nem dolgozott gyásza. Lehet sokszor lelkiismeretfurdalás, bűntudat. És sokszor olyan programok is, mint például nem haladhatom meg a szüleimet…

Érdemes tudatosan figyelni a test működését, mert nagyon precízen van megalkotva.


Írta: Nyiri Helga (harmonet.hu)



Megjegyzések