Ne várj tovább!Megfigyeltem, hogy az emberek mindig várnak valamire, s ezzel olyan illúziókba kergetik önmagukat, amik elviszik messze a valóságtól. 
Várják a mások általi megváltást. "Talán jön majd valaki, aki megmondja, mit kellene tennem, hogy megoldódjon a helyzetem". Van, aki minden nap tanácsot és segítséget kér, majd újra és újra csalódik, amiért nem működik. 
Várják a királyfit vagy a hercegnőt, s közben nem veszik észre azon társakat, akik segítségükre sietnek.
Imádkoznak, de nem fogadják el megoldásként azt, amit a sors küld. Nem hajlandók észrevenni sem. 
Sokkal jobb egy álomvilágban élni, hiszen a valóság túl rideg. 
  
A várakozással abba a hitbe ringatjuk magunkat, hogy nyerésben vagyunk, de ez természetesen nem így van. A feladataink a fizikai világban vannak. A megtapasztalások azok, amik által fejlődünk. Ha meg akarsz szabadulni a félelmeidtől, a múlt karmikus terheitől, akkor menj bele az életbe. A megértések a szituációkból és megoldásokból születnek. 

Légy jelen az életedben! Ha valamit csinálsz, teljes odafigyeléssel tedd! Légy ott teljesen! 
Évek szaladnak el úgy, hogy vársz, és ha visszatekintesz, nem tudsz elszámolni vele, hiszen vagy a múlton rágódtál, vagy a jövőn aggódtál, de nem élted meg azt, ami van. És hidd el, nem csupán néhány év tud így elszaladni, hanem egy egész élet. 
Ha nem vagy jelen, a feladataidat sem oldod meg, és fogalmad sincs róla, mire is van igazán szükséged. Álomvilágban élsz, az idő meg csak rohan. Fogadd el, ami most van, üdvözölj minden megoldandó feladatot, és kérd meg a lelkedet, vezessen el egy olyan kreatív megoldáshoz, amelyből megérted, miért is volt szükséged a "problémára". De ne aggódj, ne rágódj, csak figyelj. A megoldás mindig megérkezik, csak nem vagy nyitott arra, hogy észrevedd. 

Nincs olyan feladat, melynek megoldásra ne lenne elegendő erőd. Te hoztad létre, a megoldás is Rajtad áll. De ehhez az kell, hogy légy jelen az életedben. Ne várj senkire és semmire, ne állítsd meg az életed, mert könnyen meglehet, hogy lemaradsz róla...

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: Megjegyzések