Mi lenne, ha...?


Annyit bántottad már magad… Annyiszor átpörgetted a fejedben azt, hogy mi van, ha nem sikerül… Ha egyszercsak szertefoszlik minden remény… Minden sejteddel átérezted a szomorúságot. Szinte kódolva van Benned a program, hogy készülj fel a legrosszabbra… 

És ha belegondolnál abba, mi van, ha sikerül? 
Veszel egy nagy lélegzetet, és eldöntöd magadban, hogy mostantól minden másként lesz. A változás is a Te döntésed! 

Mi lenne, ha most arra készülnél, hogy a sok útvesztő és tévelygés után fény gyullad az úton? Hatalmas táblák jelzik, merre kell menned. Többé nem tévedhetsz el. 

Mi lenne, ha most arra gondolnál, hogy vágyaid egy szempillantás alatt valósulnak meg? És hálatelt szívvel emlékeznél az elmúlt időszak fájdalmaira… Hiszen megtanították Neked, mik a valódi értékek. 

Mi lenne, ha most arra gondolnál, hogy rövidesen ott áll előtted, és azt mondja: - Megjöttem, és soha többé nem kell elválnunk egymástól. Csakis arra vágyom, hogy eggyé váljunk. 

Mi lenne, ha végre egy csodálatos embert látnál, amikor belenézel a tükörbe? Mert hidd el, az vagy. Egyedi és utánozhatatlan. Nincs belőled még csak hasonló sem a bolygón. Benned is ott van az a különlegesség, amitől többé válik a világ. 

Mi lenne, ha végre nem hátrafelé tekintenél, hanem előre? Hiszen ha végre meghozod a döntést, érezni fogod, hogy az egész Univerzum melléd áll, hogy valóra válthasd az álmaid. 

Mi lenne, ha végre elhinnéd? 

Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu
Aktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: 


Megjegyzések