Testet öltött elementálok


Az inkarnálódott elementálok is a „földi Angyalok” egy csoportját alkotják, akik azért érkeztek ide, hogy segítsenek. Olyan emberek ők, akik az elementálok birodalmából származnak, ami a koboldokból, tündérekből, manókból és törpékből áll. A rájuk jellemző tulajdonságok a következők. 

Kelta eredet vagy külső – Gyakran vörös a hajuk, bőrük fehér, szemeik világosak. 
Őseik írek, skótok, walesiek vagy angolok. 
Elementáli külső – A testet öltött koboldok tényleg úgy néznek ki, mint a gyerekkönyvekben lerajzolt koboldok, testi megjelenésükben és arcvonásaikban egyaránt. Ugyanez vonatkozik az inkarnálódott törpékre és manókra. A testet öltött tündérek általában vékony, nyúlánk hölgyek, termetük középmagas, vagy magas. Nagyon ritkán látni alacsony, vagy túlsúlyos tündért. 

Jellegzetes ruházkodás – Gyakran úgy öltözködnek, ahogy azt az ilyen elementálokról elképzelnénk. Egy testet öltött manó például gyakran visel zöld ruhát, és kényelmes cipőt hord. Az inkarnálódott tündérek lebegő, áttetsző ruhákat hordanak. A testet öltött koboldok pedig durvaszövésű ruhákban járnak, mint a szerzetesek. 

Csintalan természet – hajlamosak a viccelődésre, néha a passzív agresszivitás szintjéig. Nehéz lehet megállapítani, hogy egy testet öltött elementál komolyan beszél, vagy viccel. Ennek részben az az oka, hogy az elementálok nem bíznak az emberekben, gyakran nem is szeretik őket. 

A természettel való összehangoltság – Az elementálok életcéljának része a Föld Anya és az állatok védelmezése az emberektől. Ezért legjobb számukra az olyan munka, ahol növényekkel, állatokkal foglalkoznak, kültéri menedékhelyeken vagy ökológiai területen. Nagyon szívesen vállalnak önkéntes szerepet az emberek, különösen a gyerekek tanításában, hogy tiszteljék az állatokat, és a bolygót. Egy testet öltött elementálnak sosem szabad egy irodában, vagy bárhol bezárva dolgoznia. A legtöbb elementál jobban kapcsolódik az állatokhoz és növényekhez, mint az emberekhez. Ezért gyakran visszavonultan élnek és szégyenlősek. Megmutatkozó képességek – A testet öltött elementálok kiválóan képesek koncentrálni, és hamar megtapasztalni a változást a valóságban is. Nagy vagyont képesek szerezni, ha erre irányítják a figyelmüket. Ha azonban a pesszimizmusra koncentrálnak, akkor nagyon hamar elszegényedhetnek.

Dr. Doreen Virtue



Megjegyzések