Elfogadás, gyarapodás

Szia Viki!

2-3 éve voltam Nálatok először, bőség oldáson. Az oldás után pár nappal felhívott Anyukám, és elmondta, hogy szeretne adni nekem egy nagyobb összeget, ha elfogadom. Azért kérdezi, mert előfodult korábban, hogy szerettek volna adni valamit, de én tiltakoztam és elutasítottam. Más célja volt a pénzzel, de változott a helyzet, így nálam landolt konkrétan 5 millió forint. Mert köszönettel elfogadtam a felajánlást.
Előtte nem volt szó semmi ilyenről, abszolút meglepetés volt. 
Gondolkoztam, hogy leirjam-e most a sikertörtenetben az összeget, nem szeretnék dicsekedni. Nem is meséltem erről senkinek. Csak azért konkretizáltam az összeget, hogy biztassak másokat, tényleg tudnak döbbenetes fordulatok történni. Azóta más sikertörténetében is olvastam hasonlót, megerősítem, van ilyen.
Kimaradt pár év az ominózus bőség oldás óta, idén márciusban jelentkeztem be újra oldásra. Jelenleg a családi kapcsolatok tisztításán dolgozom, van elmozdulás, de maradt még feladatom, más területen is. 
Az eddigi oldásokon, amiken voltam, rengeteget sírtam. Tisztul a fájdalom. De érzem, hogy történik a mélyben változás, így kitartok. 
Ennyit most, remélem, más témában is tudok majd sikerekről írni a jövőben.
Szívesen olvasom mások sikereit, erőt, reményt és kitartást adnak.

Viki! Köszönök mindent Neked és Édesanyádnak! Hálás vagyok a munkátokért, amit szívvel-lélekkel csináltok. 

Rita 


Megjegyzések