Oroszlán jegy előrejelzés 2020


Oroszlán jegyűeknek 2020-ra (Guzsik-Mohácsi Viktória 2020-as Holdnaptár c. könyvéből)

Kedves Oroszlán! Az utóbbi években gyakran érezhetted, hogy kihasználják a jószívűségedet, és a belső feszültséged okozhatott testi tüneteket. Továbbra is nagy feladat számodra, hogy megtanulj lazítani, és nem foglalkozni azzal, ha valaki nem értékeli a segítségedet. Meg kell tanulnod hagyni, hogy a szeretteid elessenek, majd újra feláljanak, amikor készen vannak rá. Tudom, te erős vagy és bátor, de hidd el, nem feladatod megoldani helyettük bármit. 
Ha teheted, idén utazz sokat, és figyelj arra a kis belső hangra, mely mindig megsúgja, mit tegyél. A relaxáció, meditáció vagy elcsendesedés a vízparton rendkívül jó hatással lehet a vibráló energiáidra. Óriási erő van benned, hitet és reményt tudsz adni az emberek kezébe. Ugyanakkor érdemes odafigyelned, hogy ne teremts ezáltal szélsőséges helyzeteket. Teremts egyensúlyt, akkor nem fogod feleslegesen elhasználni és lemeríteni az energiakészletedet. 
Az önmagad felé vetített maximalizmusodat is ideje elengedni és elhinni, hogy te pont így vagy jó. Így vagy tökéletes. Nem kell mindig a maximumot nyújtani, néha te is lehetsz fáradt vagy szomorú. Éld meg az érzelmeidet, ne próbáld elnyomni őket! Nem kell mindig erősnek lenned és cipelni a világ fájdalmát! 
Az elmúlt években rengeteget fejlődtél, így bátran állíthatom, hogy lassan készen állsz arra, hogy megélj egy tökéletesen harmonikus párkapcsolatot. Ha igényességed nem csak a külsőségekben mutatkozik meg, hanem megnyílsz és mindenestől átadod magad az érzelmeknek, elképszető csodává válik az életed. 
Ha egyedülálló vagy, az idei évben rengeteg lehetőséged adódik arra, hogy párkapcsolatot kezdj. Azonban meg kell tanulnod a megérzésedre hagyatkozni ebben is, és összhangba hozni azzal, amit az eszed diktál. 

Karriered nagy eséllyel szárnyalni fog az idei évben és soha nem tapasztalt magasságokba repülhetsz. Érdemes nagy célokat kitűzni, mert nagy lehetőségeket kapsz a megvalósításhoz. Ha úgy érzed, még nem találtad meg életed feladatát, akkor az év első felét mindenképpen arra fordíts, hogy ráérezz, miben szeretnél kiteljesedni. 

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu


Megjegyzések