Tervezd meg a jövőt


Idén is rendkívül gyorsan repülnek a hetek, és ilyenkor az ember talán elgondolkodik az id értékén. Rájövünk, hogy mennyire fontos olyan dolgokkal megtölteni a saját idnket, amik javunkra válnak, amik gyarapítják életünket. Világ életemben szerettem a januári idszakot, tudtam, hogy életemben is új szakasz kezddik.  

Az év eleje mindig valami újnak a kezdete. Azt, hogy mi minden fog történni velünk idén, nekünk kell meghatározni. Ideje megtervezni, hova is szeretnénk eljutni év végéig, mivel szeretnénk tölteni a következ hónapokat. Hiába tnik rövidnek ez az idszak, az ember egész élete megváltozhat, ha akarja. Bármikor dönthetünk úgy, hogy tiszteljük, becsüljük az életünket, és csak annak szentelünk idt, ami bséget hoz lelkileg vagy akár fizikailag. Megtanulhatjuk úgy beosztani az idnket, hogy jusson mindenre, ami fontos nekünk. Kezdd el megtervezni, milyen új szokásokat vezetsz be mindennapjaidba, vagy milyen régi szokásokat elevenítesz fel újra. Biztos vagyok benne, hogy mélyen belül tisztában vagy azzal, mi mindenen kell változtatni életedben. 

Tzd ki a céljaidat, írd le ket, és visszavonhatatlanul határozd el magad, hogy végigmész ezen az úton! Ne feledd, hogy nem maga az út a nehéz, hanem odaállni a rajtvonalhoz. Ha már elindultál, a lendület vinni fog elre. Ha van motivációd, az akadályokat sokkal könnyebben fogod legyzni. Ha tudod, miért indultál útnak, és minden álmod eljutni a végére, akkor semmi nem fog megállítani! 

Ez most egy olyan idszak, amikor megtörténhet bármi. Amire évek óta vársz, most megérkezhet. Ha van hited, akkor most nem lesz eltted lehetetlen! Hidd el végre, hogy megérdemelsz egy olyan életet, amire mindig is vágytál. Megérdemelsz egy nyugodt, békés, harmonikus életet, amelyben szerethetsz, szeretve vagy és minden területen jelen van a bség. Ugye elhiszed végre? 

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések