2024-A lehetőségek éve


Elérkezett az id, hogy ismét búcsút vegyünk az elmúlt év nehézségeitl és reményekkel telve, új lendülettel induljunk neki a következ idszaknak. 

Tudom, az elz években már megtanultad, hogyan kell ersnek maradni, amikor minden reménytelennek tnik. De ne hagyd, hogy a múlt ellopja az álmaidat! Itt az id, hogy talpra állj és elkezdj hinni magadban! Itt az id, hogy szárnyakat bonts és szabadon repülj! 

A 2024-es év az újrakezdés idszaka. Minden egyes nap egy új lehetség arra, hogy közelebb kerülj az álmaidhoz. Legyen szó akár kisebb vagy nagyobb célokról, ne hagyd, hogy a félelem vagy a bizonytalanság visszatartson téged! Emlékezz arra, hogy bátor és ers vagy, mindig van eltted legalább két út, amelyek közül választhatsz. 

A 24-es szám az egyik kedvencem, hiszen a szerelmet, a bséget és a kreativitást szimbolizálja. Ez az év lehetséget ad, hogy mindezeket behívd az életedbe, és most jó eséllyel meg is tartsd ket. 

Ha mersz álmodni és dolgozol a céljaidért, akkor egy lépéssel elrébb vagy, mint azok, akik csak álmodoznak, de nem tesznek semmit azért, hogy az álmuk valóra váljon. 

Én 2024-ben is melletted leszek, fogom a kezed. Hiszem, hogy együtt sokkal könnyebb. 

Mindannyian kalandorok vagyunk a Földön. Az életünk útja tele van kihívásokkal, lehetségekkel. Egy kalandor sosem adja fel. Bármilyen akadályba is ütközik az útja során, mindig megtalálja a módját, hogy továbbmenjen és megbirkózzon a nehézségekkel. Az önmegvalósítás ugyanúgy mködik. Az út során számos kihívással szembesülünk, de ezek csak azt tesztelik, mennyire vagyunk elkötelezettek az álmaink iránt. 

Az új év új kapukat nyit meg elttünk – bátornak kell lennünk ahhoz, hogy kinyissuk ezeket és felfedezzük a mögöttük rejl lehetségeket. 

Legyen számodra is a 2024 eddigi életed legjobb éve, amikor rátalálsz önmagadra, felfedezed a benned rejl ert, és valóra váltod az összes álmodat! Hidd el, hogy megérdemled! 

Szeretetteljes, sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok! Viki

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések