2024-A Te éved!


Ismét elérkezett egy új esztend, és talán mindannyian érezzük mélyen a szívünkben, hogy valami nagy változás közeledik, és hogy 2024 lehet az az év, amelyben minden álmunk megvalósul. Az elmúlt néhány évben világszerte átéltünk olyan nehézségeket és kihívásokat, amelyek nagyon megterhelk voltak számunkra fizikailag, érzelmileg és szellemileg is. Azonban ezeket már magunk mögött tudhatjuk, és az idén új lehetségek és új utak nyílnak meg elttünk. 

2024 elssorban arról szól, hogy megtanuljuk igazán értékelni azt, amink jelenleg van, legyen az akár párkapcsolat, munka vagy egészség. Olyan idszakban élünk, amelyben meg kell tanulnunk összpontosítani az igazán fontos dolgokra, és elengedni mindent, ami már nem szolgálja az életünket. 

Az idei év els legfontosabb feladata, hogy megtaláljuk az egyensúlyt az életünk különböz területei között. Talán az elmúlt években túlságosan nagy teret engedtünk a félelemnek, az aggodalomnak és a stressznek, és lehet, hogy elhanyagoltuk az egészségünket, a kapcsolatainkat vagy az életünk más területeit. Most azonban lehetségünk van arra, hogy újra összehangoljuk ezeket. 

Az idén spirituális fejldésünk is fontos szerepet kap. Az elmúlt években sokan érezhették, hogy elvesztették a kapcsolatot a bels énjükkel, a forrással. Azonban most itt az id, hogy újra megtörténjen ez a kapcsolódás, és önmagunk legjobb változatai legyünk. 

Talán a legfontosabb, amit az elmúlt években megtanultunk, hogy semmit ne vegyünk biztosnak az életben. 

Bármikor felbukkanhatnak váratlan nehézségek, kihívások és próbatételek, és minden másként alakul, mint ahogy elterveztük. Azonban ahogy tapasztaltabbak leszünk, megértjük, hogy mindez arra szolgált, hogy megersödjünk, kitartóbbak legyünk és képessé váljunk az élet kihívásaival szembenézni. 

A januári energiák lehetséget nyújtanak arra, hogy megvizsgáljuk, hol tartunk jelenleg az életünkben, és merre szeretnénk tovább menni. Ehhez az els lépés az, hogy elfogadjuk az elmúlt évek történéseit, elengedjük a negatív érzéseket és gondolatokat, hogy új, tiszta lappal kezdjük az évet. Az elfogadás azonban nem azt jelenti, hogy feladjuk az álmainkat vagy elfelejtjük a múltat, hanem azt, hogy megtanuljuk, hogyan változtathatjuk meg a jövnket a múlt tanulságai és tapasztalatai által. 

Az új évben pedig legyünk tudatában annak, hogy minden nap új lehetségeket kínál, és hogy a változás csak akkor következik be , ha mi magunk hajlandóak vagyunk új szokásokat felvenni és ezáltal változni. 

Azt is érdemes figyelembe vennünk, hogy az igazi boldogság nem a küls körülményeinktl függ, hanem belülrl fakad. Önmagunk elfogadása és szeretete, a bels harmónia, az empátia és az öröm érzése mind-mind olyan dolgok, amikre mindannyian vágyunk. Azonban ezeket csak akkor érhetjük el, ha hajlandóak vagyunk befektetni a saját bels fejldésünkbe, ha megengedjük magunknak a változást és nyitottak vagyunk az új lehetségekre.

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések