Úton önmagad felé


Gondolj csak bele, hogy mennyit aggódtál már amiatt, hogy mit gondolnak rólad mások… Hányszor érezted azt, hogy meg kell felelned, különben elveszíted mások elfogadását és szeretetét… Minden egyes szívdobbanásoddal átérezted a félelmet, hogy nem vagy elég jó. Mintha beléd lenne kódolva, hogy folyton mások elvárásai szerint élj…

De mi lenne, ha mostantól a saját utadat járnád? Ha biztos lennél abban, hogy az igazi boldogság belülről fakad, és nem függ mások véleményétől? 

Végy egy mély lélegzetet, és döntsd el magadban, hogy mostantól a saját boldogságodat helyezed előtérbe. A változás a te kezedben van!

Mi lenne, ha mostantól arra készülnél, hogy a sok bizonytalanság és megfelelési kényszer után végre önmagadra találsz? Hatalmas táblák jelzik, merre kell menned. Többé nem kell mások útmutatására hagyatkoznod.

Mi lenne, ha most arra gondolnál, hogy minden egyes nap egy újabb lehetőség, hogy önmagad lehess? És hálatelt szívvel emlékeznél az elmúlt időszak nehézségeire… Hiszen megtanították neked, hogy te vagy önmagad számára az igazi érték.

Mi lenne, ha most arra gondolnál, hogy minden egyes lépés, amit megteszel, közelebb visz a belső harmóniához? És végre megértenéd, hogy nem kell szerepet játszanod, hogy elfogadjanak. Csakis az a fontos, hogy önmagad lehess.

Mi lenne, ha végre egy magabiztos és boldog embert látnál, amikor belenézel a tükörbe? Mert hidd el, hogy az vagy. Egyedi és utánozhatatlan. Nincs belőled még csak hasonló sem a bolygón. Különleges vagy és egyedi, akitől többé válik a világ.

Mi lenne, ha végre nem befolyásolna mások véleménye, és csak a saját belső hangodra figyelnél? Éreznéd, hogy az egész Univerzum melléd áll, és végre megtalálnád régóta keresett önmagad

Mi lenne, ha…?

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


 

Megjegyzések