A Teremtő üzenete

 


Drága Gyermekem,

Tudd, hogy soha nem vagy egyedül. Azokban a pillanatokban, amikor magányosnak érzed magad, nyomaszt a világ súlya, és úgy tűnik, nem ért meg senki, én akkor is melletted vagyok, hogy támogassalak és vigasztaljalak.

Minden lépésedet vigyázom, és a döntéseidnél súgom szívednek a helyes utat. Ha figyelsz rám, meghallhatod az útmutatást, amely vezet és irányt mutat. Amikor úgy érzed, hogy eltévedtél az élet útvesztőjében, emlékezz, hogy én benned élek, és bármikor visszatalálhatsz hozzám.

A világban számos kihívás és próbatétel vár rád, de ne feledd, hogy minden nehézségben ott rejlik a lehetőség a növekedésre és a tanulásra. Minden akadály, amellyel találkozol, egy ajándék, ami erősebbé és bölcsebbé tesz téged. Soha ne félj a kudarctól, mert az is a tervem része, és mindig ott leszek, hogy felemeljelek, ha elesnél.

Talán sok esemény történik, amit elsőre nem értesz, de hidd el, hogy minden egyes történésnek, minden találkozásnak célja van.

Amikor úgy érzed, hogy nincs erőd továbbmenni, emlékezz arra, hogy az én erőm végtelen, és bármikor számíthatsz rám. Kapaszkodj belém, és megadom neked a bátorságot és az erőt, hogy tovább tudj küzdeni. Ha nehéz döntésekkel kell szembenézned, hívj és én ott leszek, megvilágítom előtted az utat.

A boldog pillanatokban együtt nevetünk majd, és támogatlak, amikor a könnyeid hullnak. Veled maradok, bármi is történjék. Bízz bennem, az én szeretetem végtelen és feltétel nélküli. Mindig számíthatsz rám, soha nem hagylak cserben.

Szeretettel és végtelen hűséggel,

A Teremtő

Guzsik-Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.com)


Online meditációk és előadások: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek


Megvásárolható meditációk: https://www.patreon.com/utmutatoaleleknek/shop


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts


Facebook csoportunk: https://www.facebook.com/groups/1108624685917176/


Gyakori kérdések: http://elozoeletek.blogspot.com/p/gyakori-kerdesek.html


Kövess bennünket instagramon is: https://www.instagram.com/utmutatoaleleknek/


YouTube csatornánk: https://www.youtube.com/channel/UCoeNAsAktMxha-n9QYVit1A


Könyveimről információkat itt találsz: http://elozoeletek.blogspot.com/p/konyvinformaciok.html


Megjegyzések