Átok levétele


Ezt a módszert is használhatod magadon és másokon is. Ügyelj rá, hogy hátad ne érjen semmihez, például egy székhez. Hajolj előre, feküdj oldalra vagy hasra. 

Hívd Rafael és Michael arkangyalokat, kérd, hogy legyenek veled, mélyen lélegezz egyet, majd fújd ki a levegőt. Tudni kell, hogy amikor valaki mérges saját magára vagy másokra, a kibocsátott energia valamilyen éteri formát öltve belefúródik a testbe. Előfordul, hogy ezzel, tudatosan vagy tudat alatt, megátkozzuk önmagunkat vagy másokat. 

Légy kész elengedni testedből bármilyen haragot. Szedjél ki minden tört, nyilat, kardot, éles és fájdalmat okozó tárgyat saját hátadból, vagy a kezelt személyéből. 

Miközben kiszeded őket, talán meglepődsz, mert látni fogod, ki küldte őket. Amennyire csak tőled telik, bocsáss meg nekik, ezzel is elősegítve gyógyulásodat. Folytasd a munkát, szedegesd addig a tárgyakat, amíg mindet ki nem szedted. Ekkor minden átok teljesen feloldásra kerül, az idő minden kiterjedésében. 

Rafael most egy zöld színű, folyékony gyógyító zselével ken be, amely minden sebet begyógyít. Gyógyulásod közben Michael bíborszínű gumipajzsot von köréd, ez biztosítja, hogy minden további támadás lepattanjon rólad. Amikor lepattan, a támadó energia átalakul szeretetté, és visszatér küldőjéhez, hogy nála is bekövetkezzen a gyógyulás. 

Immár teljesen tiszta vagy és teljes védelmet élvezel. Mondj köszönetet Rafael és Michael arkangyalnak a gyógyításért.


Dr. Doreen Virtue

Megjegyzések