Fényküldöttek




Fényküldöttként arra születtél, hogy gyógyító munkát végezz. Isten és angyalai tudják, melyik speciális gyógyító szerep hozza neked a legtöbb örömet, és intuitív impulzusok segítségével a gyógyítás bizonyos oldalaihoz vezetnek. Vannak, akiket a fizikai gyógyítás vonz, másokat az érzelmek gyógyítása, megint mások a tanításhoz, művészetekhez, kutatáshoz, tanácsadáshoz, íráshoz, vagy médiaszerepléshez vonzódnak, és még sok száz más fontos szerephez.

Belső vezetőd el fog irányítani arra helyre, abba a szerepbe, ahová tartozol. Belső megérzé sedből tudni fogod, hogy kell-e tanulmányokat folytatnod az adott területen. Ha igen, belső útmutatód, elvezet az iskolához és a tanárhoz, akire szükséged van, és abban is segít, hogy ki tudd a tandíjat fizetni. Ugyanígy, az emberek, akik klienseid, és tanítványaid lesznek, saját belső vezettetésük útján jutnak majd el hozzád.

A Fényküldöttek gyakran túl messzire tekintenek előre, és el sem tudják képzelni, hogyan válhatnának gyógyítókká, vagy honnan adódnának klienseik. Ekkor félni kezdenek, és nem tartanak ki céljuk mellett. A lényeg az, hogy ne aggódj azon, hogyan tanulod meg fényküldötti funkcióidat. A hogyan Istenre tartozik, és te lépésről lépésre meg fogod kapni az útmutatást. Tudományos kutatások igazolják ráadásul, hogy az aggodalom akadályozza a spirituális gyógyító munkát. Belső útmutatód egyszerre egy vagy két lépcsőfokot mutat meg. Figyelj oda rá, és tedd meg azt az egy lépést. Azután meg fogod kapni a következő lépéshez szükséges instrukciókat is. Lépésről lépésre haladva tökéletesen fel fogsz készülni gyógyító szerepedre.


Meditációval, csakra gyógyítással, és más módszerekkel tökéletesen nyitottá teheted intuitív csatornáidat. Ahogy napi rutinodba beilleszted ezeket a módszereket, azonnal észre fogod venni, hogy információ érkezik hozzád kapcsolataidról, munkádról, egészségedről és jövőd ről. Azt ajánlom, vezess naplót benyomásaidról. Ez segíteni fog abban, hogy megbízz impresszióid hitelességében. Így könnyebben felismered az ismétlődő elemeket is az információáramlásban. 

Dr. Doreen Virtue


Megjegyzések